fallback

Какво е общото между Dacia, Ferrari и McLaren?

Румънската марка пуска "много ограничена серия" на Sandero Stepway

При производителите на суперспортни или хиперавтомобили лансирането на специални версии на популярните модели е успешна практика. Примери за това са коли като McLaren Senna GTR и Ferrari LaFerrari Aperta, а сега в тази компания влиза и Dacia със Sandero Stepway Escape. Става въпрос за „много ограничена серия” на популярния модел, която ще се състои от едва 400 коли. Промените са основно в дизайна на интериора, който е дело на Флора Джеймс, спечелила на 38 000 гласа при гласуването за това как за изглежда първата супер лимитирана серия на Dacia. В гласуването участваха над 100 000 човека, така че успехът на Флора е забележителен. Escape се отличава с нови мотиви, изрисувани на предния капак, средните колонки и покрива на колата като към тях Dacia добавя бели акценти на вратите и страничните огледала, а основният цвят на колата е матово черно. Серията Escape е предназначена за Франция и ще излезе на пазара преди края на следващата година. Все още обаче няма информация за евентуални промени по колите при избора на двигатели и трансмисии.

fallback
  • #7
    бай Пешо каналЪ ( преди 5 години )
    дачия - по-доброто рено за по-малко пЪри! )))
  • #6
    Пешо ( преди 5 години )
    Виждах лятото подобни модели с марка "рено" - виждам кола - ужким позната , а с различна емблема. Бяха с руски регистрации и изглеждаха по - добре от дачиите...
  • #5
    Анонимен ( преди 5 години )
    Сега вече с климатроник и обезшумяване под пода, за да не чувате как се лънгурка горивото в резервоара. Лимитирана серия. :)
  • #4
    James May ( преди 5 години )
    Good news ! It's the new Dacia Sandero Limited Edition !
  • #3
    Анонимен ( преди 5 години )
    "Промените са основно в дизайна на интериора, който е дело на Флора Джеймс"Разбира се, че екипът на автомедия няма да сложи нито една снимка на това, което провокира самата новина. Колко типично.
  • #2
    Анонимен ( преди 5 години )
    Отоговора на въпроса е: нищо. Няма нищо общо.
  • #1
    ьцбьцбь ( преди 5 години )
    Аз реших че Дачия почва да доставя двигатели на Макларън и Ферари
fallback
Последни