IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Две места за една кола?

Дали този британски дебат ще стигне и до България?

Две места за една кола?

Всеки собственик на нов автомобил сигурно изпада в тих ужас от перспективата колата му да бъде надраскана от нечия чужда врата на паркинг или дори ударена при някоя неточна маневра.

Две места за една кола?

Водач на BMW във Великобритания намери решение на този проблем – плаща две места на паркинг и спира на средата, за да е максимално далеч от околните коли. В България сигурно сте го виждали често, при това на безплатни паркинги.

Същото важи и за паркирането на места за семейства с малки деца, където има повече пространство за отваряне на вратите, но от хора, които пътуват сами в колата си. Обаче и те се страхуват някой да не ожули колата им.

Вестник The Sun стартира дискусия за това дали това решение е приемливо за околните и направи уточнението, че на повечето паркинги, на Острова естествено, охраната и служителите не биха допуснали подобно паркиране.

А у нас все още се борим здравите и правите, но нагли шофьори да не спират на местата за инвалиди.

0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    И какво ако някой баровец реши, че не иска да си плати и да няма коли и на близките 5-10-20 места? Останалите супат духата ли?
  • #4
    11 rate up comment 1 rate down comment
    ---- ( преди 5 години )
    Никой ли не забелязва основната разлика - човека си е платил! От тук на татък всички сравнения с БГ са безпредметни.
  • #3
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ако погледнете 2те коли спрели острани, се вижда че и 2те са настъпили линията. БМВ ако спре на едно място ще дойде някоя жена и ще му одере колата докато се опитва да спре неадекватно. Човека е сметнал че не си заслужава риска.
  • #2
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Щом този проблем съществува и в Ангглия, тогава какво изобсщо да коментираме за България
  • #1
    11 rate up comment 10 rate down comment
    53954 ( преди 5 години )
    А у нас все още се борим здравите и правите, но нагли шофьори да не спират на местата за инвалиди.Написали сте доста сложно изречение! Чак аз, дето ги мисля сложни се замислих. Сигурен съм, че сте немскоговорящи. Немският е наопаки малко.