fallback

Audi RS3 на ток надбяга Porsche 911 GT2 RS на заден ход (ВИДЕО)

Електрическият седан разчита на 4 мотора от болид от Формула Е

Електрическо Audi RS3 победи в драг-надпревара стандартно Porsche 911 GT2 RS, като се движеше на заден ход. Седанът, построен от компанията Schaeffler, се казва 4ePerformance. Той е оборудван с 4 електромотора от болид от Формула Е, като всеки от развива мощност от 299 к.с. Машината разчита на двигатели на състезателния болид ABT Schaeffler FE01, който участва в първенството на Формула Е за сезон 2016-2017 г. Двете двойки електромотори са свързани с едноскоростна трансмисия, а захранването става с блок акумулатори с капацитет 64 кВт/ч. До 200 км/ч седанът 4ePerformance ускоряа за по-малко от 7 секунди, като така електромобилът е по-бърз от новото Ferrari 488 Pista.

Тагове: audi rs3 porsche gt2 rs
fallback
  • #5
    Край ( преди 5 години )
    Немска ел. кола е нещо като смартфон Нокия.Каквото било - било. Света е вече друг. Германия е хубава за живеене страна но не е велика сила. Скоро и в автомобилостроенето.
  • #4
    Тинтири-минтири ( преди 5 години )
    Еко-терористите може ли да измислят още по-глупав драг?! Що не пробвате с 2 обиколки на "Ринга"? Или ватманите ще си карате кошниците на заден?!!! Крайно безмозъчни същества са се навъдили и започна да става страшно!
  • #3
    Анонимен ( преди 5 години )
    Оня ден по Ауто мотор унд шпорт шефа на Магарцедес каза, че били изостанали от другите производители на електромобили с няколко месеца.представяте ли си за какво става въпрос.Тия още мислят, че пропагандата тип Гьобелс върви навсякъде.
  • #2
    Факт! ( преди 5 години )
    Колкото и да се напъват немските смешници отдавна вече не са в играта.
  • #1
    Анонимен ( преди 5 години )
    Бротал майна!
fallback
Последни