IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen наистина ще направи крос-кабрио

Новата версия на T-Roc беше заснета по време на тестове

Volkswagen наистина ще направи крос-кабрио

Снимки на прототип на Volkswagen, които се появиха в редица интернет-идания, потвърждават намеренията на компанията да направи да пусне на първа първия в съвременната си история кросоувър-кабриолет. В неговата основа ще бъде моделът VW T-Roc, което означава, че цената му няма да бъде висока.

Volkswagen наистина ще направи крос-кабрио

Ако се съди по снимките, от Volkswagen са вложили доста сили и средства за направата на модела. В основата му е платформата MQB, използвана за стандартния T-Roc, но заради спецификацата на кабриото тя е преработена, особено в задната част. Автомобилът е получил две врати, а багажникът е така конструиран, че да побира прибиращия се покрив, които ще е от плат.

Инженерите са преработии и предните стойки, като са променили ъгъла на наклон на стъклото и са добавили допълнителни силови елементи. Те трябва да съхранят твърдостта на каросерията на съответното ниво. Добавени са и допълнителни елементи за безопасност, чиято задача е да предпазват главите на пасажерите при преобръщане.

Крос-кабриото ще се предлага само с предно предаване, като отказът от задвижване на четирите колела ще компенсира увеличението на теглото заради прибиращия се покрив. Очаква се гамата мотори да повтори тази на стандартния T-Roc, което означава, че автомобилът ще получи 1,5-литров турбомотор със 150 к.с. Стандартният кросоувър се предлага с 2,0-литров двигател със 190 к.с., но там той е комбиниран със система за задвижване на четирите колела.

Volkswagen наистина ще направи крос-кабрио

Любопитното е, че VW T-Roc Cabrio ще бъде единствен по рода си. По-рано на пазара се предлагаха Nissan Murano и Range Rover Evoque, но те бяха спрени от производство. Очаква се откритият T-Roc да бъде на пазара през 2020 г.

Снимки: Motor1



 

Тагове: volkswagen t-roc
0 от 500
  • #1
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Каквото и да правят, едва ли някой, който сериозно се интересува от автомобили го вълнува!Освен някоя нова лъжа или схема, друго не могат да предложат.