fallback

Малка драскотина бракува цял автомобил

Застрахователна компания плати на собственика на Lotus Elise 33 000 долара, вместо да даде 19 000 за ремонт

Обикновено, диагнозата "пълна щета" се дава на автомобили, преживели сериозна катастрофа, но в този случай няма нищо подобно: бронзовият Lotus Elise е в отлично техническо състояние и само лека драскотина на предната броня разваля представянето. Собственикът поискал тя да бъде оправена за сметка на застрахователя, но той решил да отпише колата напълно.Странният застрахователен случай се разиграл в САЩ. Някой си Филип Кингстън си купил втора ръка Lotus Elise, модел 2005 г., и решил да го приведе в изряден вид: направил пълно техническо обслужване, заменил износените детайли, освежил интериора. Не успял да се справи само с драскотината на предната дясна броня.

Тагове: lotus elise
fallback
  • #6
    аа ( преди 5 години )
    Да бяха я изкарали в Мексико, 300долара ремонта, пътни и готово.
  • #5
    супер разбирач ( преди 5 години )
    да я беше докарл на горубляне за 300 лв ще е като нова тая броня...
  • #4
    хах ( преди 5 години )
    "Любопитното е, че такива истории в американската застрахователна практика се случват, макар и рядко, но редовн"Много гледате Китодар, пичове :D
  • #3
    Анонимен ( преди 5 години )
    И сега ще я пуснат в Coparta на търг с наддаване и ще я продадат на някой за 25000-30000$ и няма да са платили 19000$ за ремонт ами ще им излезе само между 3 и 8 хил. долара....а може и да я продадат за доста повече...Както се казва не си мислете че сте най-умните и че застрахователя ще се прецака ;)
  • #2
    de ( преди 5 години )
    тия ако за всяка драскотина по предната броня му изкупуват колата - доста пъти ще я купуват...
  • #1
    Анонимен ( преди 5 години )
    Аз затова не си застраховам жигулата...
fallback
Последни