IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford разсекрети нов бюджетен кросоувър

Моделът Territory излиза на пазара в началото на 2019 г.

Ford разсекрети нов бюджетен кросоувър

В началото на 2019 г. Ford планира да пусне на пазара нов средноразмерен кросоувър, който ще се продава под възроденото име Territory. Първоначално автомобилът ще се продава в Китай, но американската компания не изключва появата му в Европа.

Ford разсекрети нов бюджетен кросоувър

Моделът Ford Territory се произвеждаше в Австралия от 2004 до 2016 г. Сега американците решиха да пуснат нов бюджетен кросоувър със същото име, а специалистите от китайската компания Jiangling Motors Corporation (JMC) участваха в създаването му. Двете компании имат общ завод в Китай и кросоувърът ще се произвежда именно там.

Ford разсекрети нов бюджетен кросоувър

Подробности за двигателната гама не се съобащават, но се очаква автомобилът да има бензинов мотор и 48-волтова хибридна система. Кросоувърът ще е позициониран на входно ниво, което означава, че въпреки доброто му оборудване цената няма да бъде висока. Автомобилът ще бъде оборудван с виртуален приборен панел, мултимедейна система и пакет от пътни асистенти Co-Pilot360.

Снимки: Ford

Тагове: ford
0 от 500