fallback

Пилот от Формула 1 направи хипербайк с авиационен двигател (ВИДЕО)

Машината на Тарсо Маркес вече спечели няколко престижни награди

Тарсо Маркес може и да не е най-успешният бразилски пилот във Формула 1, но след края на състезателната си кариера, която премина в тима на Minardi през 90-те години на миналия век, определено успява в бизнеса. Той се насочи съм направата на ексклузивни автомобии и мотоциклети, като този TMC Dumont е най-забележителтото му творение. „Къстъмайзингът” (ръчна изработка) на мотоциклети е доста популярен в Северна и Южна Америка и Тарсо Маркес се е ориентирал именно към това. Неговият мотоциклет TMC Dumont вече спечели няколко доста престижни награди и успя да изненада дори експертите, които смятат, че всичко в тази област вече е измислено.

Тагове: tmc dumont
fallback
  • #4
    ... ( преди 5 години )
    Нещо не са го дали как завива.
  • #3
    Пешо Матариста ( преди 5 години )
    "МЗ"-то ми не е "хипер-", дори не е и "супер-" мотоциклет, също така няма 300 коня - само 100-на е.Дюмон-а е красив, но технически не става за нищо - вероятно ще го бия на макс. скорот, ускорение, каране по завои и каране офроуд.Просто с тая конструкция Дюмон-а няма как да уползотвори 300-те коня.
  • #2
    Анонимен ( преди 5 години )
    Пешо, селско парче такова! Като направиш поне ЕДИН ПРОЦЕНТ от тази машина ще си изказваш компетентното мнение. То не е да отидеш до хоремага с МЗ-то. Оди копай доматите, че е много сушаво.
  • #1
    Пешо Матариста ( преди 5 години )
    Заслужава си името. На Дюмонт самолета едва се е вдигал на метър височина. И това така - трудно се движи.
fallback
Последни