IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как BMW X2 може да заприлича на Golf GTI?

Нужен е малко по-агресивен тунинг

Как BMW X2 може да заприлича на Golf GTI?

Новият кросоувър на BMW – X2, е създаден да осигури присъствието на марката сред „лайфстайл” моделите, обаче това може много бързо да се промени. Стига колата да попадне в ръцете на правилния тунинг майстор.

Как BMW X2 може да заприлича на Golf GTI?

В случая става въпрос за германската компания Maxklusiv Carworks, която залага на сериозни промени по дизайна на X2, включително и на лети джанти с ретро дизайн, предназначени за моделите на VW Group и създадени от mbDesign.

Напъхването на гумите 235/30Z R21 в калниците явно е възможно, а абсурдното снижаване на автомобила се дължи на въздушното окачване G-Ride, което е обаче трябвало да бъде конструирано наново, за да се използва при Х2.

Как BMW X2 може да заприлича на Golf GTI?

Обърнете внимание на черния хром, като в черно са още покрива и бъбреците на радиаторната решетка, а ауспусите са с карбонови накрайници, което подсказва и за промени по двигателя, които обаче все още не са обявени от Maxklusiv.

Според германските медии, тунинг компанията ще представи творението си на специално събитие в близко бъдеще, като тогава ще станат ясни всички промени по автомобила.

Тагове: vw golf gti bmw x2
0 от 500
  • #1
    8 rate up comment 0 rate down comment
    не ( преди 5 години )
    Веднъж в Германия на гърба на един камион прочетох следното: " Вие може да изпреварите камион на нашата фирма! Но, не и нашето качество!" И излезнаха прави хората! Нас в БГ никви ни няма! И мен особенно(това го казвам за да изпреваря всякви натегачи, дето ще ми разправят колко са умни!