fallback

Британец постави рекорд за скорост с краден мотоциклет (ВИДЕО)

Адам Кемпиън ще лежи в затвора, след като вдигна 304 км/ч на обществен път

Британецът Адам Кемпиън записа рекорд за най-висока скорост на път за обществено ползване в страната си. С откраднат мотоциклет той разви 304 км/ч, като записа постижението си на видео, съобщава полицейският департамент на Нортхемптъншир на страницата си във Facebook. По данни на органите на реда, по време на огледа на захвърлената край град Хакнъл машина полицаите са открили номер откраднат мотоциклет. Разседването ги е довело до дома на Кемпиън, където е намерен лаптопът му. В него е имало голям брой видеа с екстремно каране на мотори. В крайна сметка съдът е признал Адам за виновен за 5 от епизодите, в които е заснето опасното каране, а също така и за намерените в дома му крадени вещи. Англичанът е осъден на 21 месеца затвор, а скоростта от 304 км/ч е най-високата, засичана някога по пътищата на Великоритания. Снимка и видео: Facebook

Тагове:
fallback
  • #4
    Пенев ( преди 5 години )
    Ром постави рекорд за скорост с краден хладилник.
  • #3
    Ганьо ( преди 5 години )
    1. Къде пише, че за "нула време" са го хванали? Вероятно безчинства от години.2. Къде видя, че е на топло? Може пък да обжалва в момента?3. От 2-те годинки повече от една е за кражбите. За дебилното каране - останалите месеци + дебела глоба.
  • #2
    Анонимен ( преди 5 години )
    drive it like you stole it... или ride it в случая :)
  • #1
    .. ( преди 5 години )
    На това му се вика правосъдие.За нула време разпознат, издирен и заловен.За още толкова нула време осъден и прибран на "топло". Почти 2 годинки ще е на "санаториум".Евала им на англичните.
fallback
Последни