IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дама от Онтарио две седмици кара чужда кола без да разбере

Грешката станала на паркинга на голям магазин

Дама от Онтарио две седмици кара чужда кола без да разбере

Жена в Канада случайно подкарала чуждо Infiniti, в което се качила на паркинга на Walmart и след това го карала 2 седмици без да забележи. Историята стартира с това, че дамата паркирала взетия под наем черен Nissan пред магазина, а когато излязла се качила в Infini-то със същия цвят и успяла да го подкара.

Дама от Онтарио две седмици кара чужда кола без да разбере

Това станало възможно защото собственикът на колата я оставил отключена и ключ на таблото. Дамата карала автомобила две седмици и разбрала за грешката си едва когато отишла да връща колата. А когато тя тръгнала, малко по-късно от магазина излязъл собственика на Infini-то и установил, че колата му я няма. Той веднага подал сигнал, че автомобилът му е откраднат.

„Откраднатата” кола се появила две седмици по-късно, а при връщането на автомобила се появила и полицията. Дамата разказала, че се е объркала и полицаите приели историята й и решили да не започват разследване, което да доведе до съд. Тя обяснила, че нямала никакво намерение да краде колата, просто я объркала.

А от компанията за коли под наем трябвало да приберат Nissan-а от паркинга на магазина. Дамата все пак платила глобата за дългия престой пред Walmart.

Тагове: walmart
0 от 500