IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Уникален спортен автомобил се появи в Русия

Жителите на малко градче се дивят на Mazda RX-7 VeilSide Fortune от филма "Бързи и яростни 3"

Уникален спортен автомобил се появи в Русия

Има коли, които не се нуждаят от представяне. Такава е Mazda RX-7 VeilSide Fortune. Автомобилът стана една от ключовите фигури във филма "Бързи и яростни 3", а сега с него може да се похвали жител на малкото за размерите на Русия градче Губкин (88 000 жители), Белгородска област.

Уникален спортен автомобил се появи в Русия

Собственикът на това спортно съкровище се казва Андрей Куигел. Mazda RX-7 VeilSide Fortune  е един от най-редките автомобили в света. От него са произведени едва няколко десетки бройки и стана прочут с участието си във култовия филм.

Уникален спортен автомобил се появи в Русия

Колата на Андрей напълно повтаря тази от "Бързи и яростни: Токио дрифт". Собственикът й признава, че започнал да мечтае за нея веднага, след като изгледал филма.

Уникален спортен автомобил се появи в Русия

Моделът Mazda RX-7 VeilSide Fortune има ограничение на скоростта от 300 км/ч. Жителят на Губкин не разкри колко е платил за нея. Той обаче разкрива, че дълго време събирал пари, след което открил мечтата си в град Краснодар, където колата била обявена за продажба от собственик на автосервиз.

Тагове: mazda rx-7
0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Едва ли има общо с оригинала.Къде е Краснодар къде е сниман филма Токио дрифт пълни глупости.Колкото колите в България преди да дойдат са били карани от швейцарски баби само до магазина.
  • #2
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Руснаците не могат друго освен да копират.
  • #1
    2 rate up comment 4 rate down comment
    .. ( преди 5 години )
    И техните пътища не са много усвет. Тзи кола май ще седи или в сервиза или в гаража.A *** може да се похвали този пич, че я има :)