IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте новата 3-а серия на BMW

Папараци заловиха комби версията по време на тестове

Вижте новата 3-а серия на BMW

Папараците за пореден път тази година заловиха новото поколение на 3-ата серия на BMW по време на тестове, като става въпрос за комби версията Touring, която най-вероятно ще дебютира догодина. Иначе новата 3-а серия се очаква да направи световния си дебют в Париж тази есен.

Вижте новата 3-а серия на BMW

Също като при седана, дизайнът на комбито е еволюция на актуалния модел, това важи за оформлението на предницата – фаровете и радиаторната решетка, както и формата на предната броня. Предполага се, че топ версията на комбито ще е впечатляващият M340i, а почти сигурно този вариант ще получи оформление на стоповете, което поразително прилича на решението, използвано при новото М5 на баварците.

Вижте новата 3-а серия на BMW

Гамата на двигателите при седана и комбито ще е една и съща – 3-, 4-и 6-цилиндрови мотори, както бензинови, така и дизелови. Естествено, BMW ще предложи и plug-in хибрид и при двата типа каросерии.

Базовият двигател на новата 3-а серия ще е 1,5-литров с 3 цилиндъра, следва 2,0-литров 4-цилиндров в няколко нива на мощност, а на върха на гамата ще е 3-литровият 6-цилиндров мотор. При дизелите най-вероятно основният мотор ще е 2,0-литров.

Вижте новата 3-а серия на BMW

Новата 3-а серия ще може да се поръчва и със системата за задвижване на четирите колела xDrive, но това няма да важи за всички двигатели, с които ще се предлага моделът.

Тагове: bmw touring
0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Виж, на ауди са "инджинери#, а не инженери
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Georgi ( преди 5 години )
    По тясна??? Кой последно се е возил в нова А4 и нова А6 и да ги сравни с 3ка и 5ца, и двете Аудита са по-тесни, с почти никакво място за оставяне на неща покрай шофьора, ауди А4 има два смешни открити cupholdera, които са просто някакво недоразумение. И при двете индуктивното зарядно е напъхано в ултра тесен подлакътник и е адски неудобно, не може да виждаш телефона си, докато се зарежда, друга гениална идея на инжинерите от Ауди.
  • #4
    1 rate up comment 3 rate down comment
    BMW ( преди 5 години )
    За жалост 3-ката е по-тясна от Ауди и Мерц в класа си! Много жалко...Иначе са невероятни автомобили, но...
  • #3
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    В бг се купува на лизинг за 5 години. Щото всеки се взема насериозно
  • #2
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    и ко видяхме ??????????
  • #1
    11 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Новото БМВ - почти същото като старото.Само ноздрите му със всяка нова генерация стават все по голями. :))