IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda разширява ударно SUV-гамата си

Чехите стартираха продажбите на бюджетния Kamiq

Skoda разширява ударно SUV-гамата си

Компанията Skoda стартира със специална церемония продажите на новия си бюджетен кросоувър Kamiq на китайския пазар. По време на събитието производителят разкри и бъдещите си планове за разширяване на гамата си SUV-модели, съобщава Autohome.

Skoda разширява ударно SUV-гамата си

Още до края на годината в Китай ще дебютира моделът Kodiaq GT, който представлява купеобразна версия на всъдеходния флагман на марката. През 2019 г. ще се появи и спортен кросоувър, който засега е известен под името Model Q Sport. Година по-късно на пазара ще се появи и електрическа версия ва Karoq.

Според информациите, Model Q Sport представлява спортна версия на Kamiq, което означава, че този автомобил ще се продава само в Китай. В Европа чехите ще заложат на крос-купе Kodiaq, като това официално бе потвърдено от ръководството на чешкия производител.

Skoda разширява ударно SUV-гамата си

За 2019 г. Skoda предвижда премиерата на още един „паркетен” модел, който ще се предлага в цял свят. Това е серийната версия на показания през пролетта на автосалона в Женева концептуален модел Vision X, който ще е и най-малкият SUV в гамата на марката.

Снимки: Skoda

Тагове: skoda suv karoq kodiaq kamiq
0 от 500