fallback

Фейслифтът на Toyota Aygo стартира от 11 200 евро

5-вратата модификация на хечбека ще струва в Европа с 350 повече

Японският автомобилен производител Toyota обяви цените си на обновения хечбек Aygo за Европа. Съвсем скоро моделът ще се появи първо на британския пазар, а малко по-късно и в останалата част на Стария континент.Фейслифтът ще се предлага в две версии. Тривратата модификация ще струва 13 000 долара (11 200 евро), а тази с 5 врати - 13 400 долара (11 550 евро). Официалният дебют на обновения хечбек се състоя на автомобилния салон в Женева през есента на миналата година.Toyota Aygo вече може да се похвали с различна форма на фаровете и бронята, както и с нова цветова палитра, в коята влязоха отенъците Magenta и Blue. В салона са използвани нови материали, преработен е приборният панел. Автомобилът също така ще бъде оборудван с 15-инчови дискове с нов дизайн.Топ версията на Toyota Aygo е снабдена с пакет за сигурност Toyota Safety Sense. Под капака на хечбека е монтиран доработен двигател, чиято мощност е увеличена на 72 конски сили.Снимки: Toyota

Тагове: toyota aygo
fallback
  • #8
    Анонимен ( преди 5 години )
    И защо някой би си взел 2 годишен голф за тия пари,който е една безлична кола,която е с доста старомоден дизайн, 2 годишен Тойота Аурис е красива и модерна кола за тези пари, но който сика ново Айго е най-доброто в класа си и най-модерно изглеждащото,най-спортната кола в този клас. Фолксваген Ъп е много грозен,ама много грозен, тя всъщност не е правена от дизайнери според мен,а просто е сглобена от различни части и се е получил Фолксваген Ъп.
  • #7
    . ( преди 5 години )
    Automedia сменете снимките, не се излагайте,това не е фейслифта,а модела от 2017г.Твърде некомпетентно!https://***.toyota.bg/new-cars/aygo/aygo-2018.json
  • #6
    Анонимен ( преди 5 години )
    Айго е доста добър мъник доказал се като изключително здрава и безпроблемен автомобил. Цената наистина не е ниска за този клас. Висока е за сегмента, но който държи на качеството и надеждността ще я плати. Плаща е първоначално и после само кара, докато при други, които са по-евтини започва да налива пари, време и нерви и в крайна сметка по-евтиното излиза по-скъпо.
  • #5
    Анонимен ( преди 5 години )
    Карах го и мога да кажа само добри неща за колата. Просто е супер за градсни автомобил, който и за извън града става на по-къси разстояния. Съвсем случайно се случи. Бях резервирал по-голяма кола под наем, но когато отидох ми казаха, че колата, която трябва да взема не е върната от клиента и имат в наличност само Айго. Бях ядосан, но ми направиха голяма отстъпка в цената заради неудобството. С моите 186 см си викам няма да се събера. Учудващо обаче колата си ме побра спокойно и всичко беше ОК.
  • #4
    Владо ( преди 5 години )
    В класа си няма по-добра алтернатива.Обърнете внимание доставчкици на пица и кетъринг компаниите какво карат.Явно има причина да не са със City GO или Up!А за двугодишният Golf - въпрос на потребности и предпочитания.Ако имаш нужда да караш екземпляр от "С" сегмента, но нямаш пари за нов - Golf-а е вариант.Но ако ти е необходим автомобил от "А" сегмента и можеш да си позволиш нов - Aygo е чудесен избор.
  • #3
    Оризарина ( преди 5 години )
    Тази кола е гавра с човечеството
  • #2
    Aygo ( преди 5 години )
    Моля ви не се излагайте, снимките са на сегашния модел 2014 преди фейслифта. Колкото и обикновен и маловажен модел да е това за автомобилните новини грешните снимки на толкова разпознаваем модел показват сериозна некомпетентност.
  • #1
    Анонимен ( преди 5 години )
    Тия луди ли са, за толкова пари си взимаш БМВ F10.
fallback
Последни