IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Fiat ще спасява Fiat 500X със специална версия

Модификацията Adventurer трябва да увеличи продажбите на модела

Fiat ще спасява Fiat 500X със специална версия

Компанията Fiat представи нова версия на своя „паркетник” Fiat 500X, която е получила името Adventurer. Нейната цел е да повиши продажбите на кросоувъра най-вече на американския пазар.

Fiat ще спасява Fiat 500X със специална версия

В основата на новата модификация е досегашното ниво на оборудване Trekking, което за разлика от базовия вариант разполага с различни брони с черни и сребристи елементи. За автомобила се предлага разширен списък с оборудване, като и 17-и и 18-цолови джанти.

Новата версия включва контрастен цвят на външните огледала, както и допълнителни ивици по каросерията. В салона са поставени специални стелки и емблеми на модела, а под капака се намира 2,4-литров атмосферен двигател със 180 к.с., който работи в комбинация с 9-сепенен автомат.

Fiat ще спасява Fiat 500X със специална версия

Модификацията Fiat 500X Adventurer може да се поръча както с предно предаване, така и със задвижване на двете оси. Цените стартират от 23 685 долара.

В компанията се надяват, че тя ще върне продажбите на модела към старите им нива. През 2016 г. от Fiat 500 X в Щатите бяха продадени 12 600 единици, но година по-късно резултатът е 7665 бройки. За тази година спадът е с още 20%.

Снимки: Fiat

Тагове: fiat 500x adventurer
0 от 500