fallback

Най-странното нещо, намирано под предния капак

Неизвестни гризачи стъкмиха специална изненада за жител на щата Мичиган

Много хора никога не стигат дотам да отворят предния капак на автомобила си, оставяйки тази ангажимент на майсторите в сервиза. Но е добре да надниквате там и сами от време на време, дори и само за да избегнете съдбата на Келън Милър, жител на градчето Гейлър в американския щат Мичиган. Пътувайки за работа, Милър чул странни звуци от климатика на купената си едва преди месец кола. Закарал я в сервиз, където шашнатите майстори установили, че под капака се крият над 25 кг борови шишарки и други ядки. Те очевидно са било складирани от местни катерички, които преценили автомобила като по-сигурно скривалище от хралупите на дърветата. Най-удивителното в случая е, че Милър не е спирал да кара колата си през цялото това време. Явно катеричките са трупали запасите нощем. Или може би просто, както се пошегува местният тв канал Fox 8, са се премествали в нов дом и са нямали пари да наемат товарен ван. Пожарната служба на градчето разпространи предупреждение до жителите да внимават за други такива случаи, тъй като сухите шишарки в непосредствена близост до двигателя създавали сериозен риск от пожар.  

Тагове:
fallback
  • #4
    аззз ( преди 5 години )
    Този колко е *** щом не знае откъде да си отвори предния капак
  • #3
    Бръм ( преди 5 години )
    Тия шишарки много свежи и чисти да са седяли няколко дни до двигателя а нашият герой г-н Милър е карал колата през това време.... Най-малкото от жегата трябваше да потъмнеят....
  • #2
    Анонимен ( преди 5 години )
    "Пожарната служба на градчето разпространи предупреждение до жителите да внимават за други такива случаи, тъй като сухите шишарки в непосредствена близост до двигателя създавали сериозен риск от пожар."Тез пожарникари на каква дрога са? Дилърът им определено им доставя добра стока!
  • #1
    Факт! ( преди 5 години )
    Начи не е сигурно че това са били само женски катерици а мъжките се наричат катеричок.Изразявайте с еправилно!
fallback
Последни