IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Надал дава старта на "24 часа на Льо Ман"

Испанецът има 10 титли от "Ролан Гарос"

Надал дава старта на

Тенис звездата Рафаел Надал ще даде официалния старт на 86-ото издание на маратонското състезание „24 часа на Льо Ман” на 16 юни, обявиха организаторите на надпреварата. Рафа има 10 титли в Откритото първенство на Франция по тенис и след края на турнира на „Ролан Гарос”, ще остане в страната и за старта на надпреварата, която започва в събота (16 юни) в 16 часа българско време.

Надал дава старта на

„През юни Франция е в центъра на вниманието на феновете на спорта, основно заради „Ролан Гарос” и Льо Ман – обясни Надал. – Горд съм постиженията ми в Откритото първенство на Франция, това е най-важният турнир в цялата ми кариера. А сега ще дам и старта в Льо Ман, сигурен съм, че това е незабравима тръпка.”

Преди Надал честта да дадат старта на състезанието са имали личности от ранга на Джовани Аниели, Ален Делон, Джеки Икс, принц Албер, Лука ди Монтедземоло, Жан Тод, Люк Бесон, Дон Панос, Бил Форд, Брад Пит и Чейс Кери, новият шеф на Формула 1.

0 от 500