IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 коли, които само изглеждат скъпо!

Добрият дизайн не винаги води до изтъняване на портфейла

10 коли, които само изглеждат скъпо!

Автомобилният пазар е пълен с оферти за всеки портфейл и вкус. По правило е възможно луксозната и скъпа кола да бъде разпозната само по външния й вид, но понякога това се оказва измамно. Има автомобили, чийто дизайн изглежда много скъп, но всъщност цената им е на средното ниво, като тези 10, представени от американските експерти.

Honda Civic

10 коли, които изглеждат скъпо, но не са (за събота)

В последните години този автомобил си спечели признанието за един от най-надеждните и практични. Освен добрите си технически характеристики, Civic има и не по-малко привлекателен дизайн. Ако съдите по външния му вид, може да си кажете, че цената е над средното и ще сгрешите. Всъщност, моделът от 2016 може да бъде купен за 18 000 долара.

Mazda CX-3

10 коли, които изглеждат скъпо, но не са (за събота)

Това е един от най-популярните автомобили, така че няма нужда да се изброяват всичките му предимства по отношение на качеството и надеждността. Този кросоувър с ярък и умерено агресивен дизайн изглежда така, сякаш цената му е на нивото на няколкостотин хиляди долара. Реалната цена за съвсем нова кола обаче е около 20 000 долара, което го прави достъпен и много популярен.

Chevrolet Colorado

10 коли, които изглеждат скъпо, но не са (за събота)

Когато правят пикапи, разработчиците, по правило, не се заглеждат много в дизайна. Това обаче няма нищо общо с Colorado. Автомобилът дори се оказа доста приличен не само на външен вид, но и по отношение на салона. Лесно носи товари и е непретенциозен по отношение на поддръжката. Всичките му достойнства излизат около 20 000 долара.

Jeep Compass

10 коли, които изглеждат скъпо, но не са (за събота)

За цялото си съществуване този автомобил преживя множество различни промени, но винаги е бил красив. И една от силните му страни е цената. Всеки, който иска, може да стане собственик на тази кола само за 20 000 долара. Съвсем не толкова висока сума за такъв надежден и готин приятел.

Ford Mustang

10 коли, които изглеждат скъпо, но не са (за събота)

В продължение на няколко години този автомобил бе най-добрият в своя клас както по качество, така и по цена. Първото нещо, което веднага хваща окото, е спортният му дизайн - къс багажник, нисък покрив, удължен преден капак и колесните арки. Всичко това изглежда не само красиво, но и скъпо. Най-малко дизайнът на автомобила изглежда доста по-скъп от реалната цена на колата, която е около 25 000 долара.

Toyota Prius

10 коли, които изглеждат скъпо, но не са (за събота)

Приблизително за същата сума може да си купите обновената през 2017 г. Prius. В този автомобил всичко е прекрасно - от вътрешните характеристики до външния дизайн. Каквито и да са промените, които разработчиците правят, те успяват да създават само най-доброто и всеки път колата става по-красива и красива.

Fiat 124 Spider

10 коли, които изглеждат скъпо, но не са (за събота)

Този автомобил е от ценовия сегмент на предишните два. Секси спортен дизайн, който ни връща към 70-те години на миналия век. Всъщност, дизайнерите решиха да стъпят на сталата слава и създадоха съвсем нова кола, която съчетава най-доброто от настоящето и класиката на кабриолетите отпреди няколко десетилeтия.

Chrysler Pacifica

10 коли, които изглеждат скъпо, но не са (за събота)

Pacifica струва около 30 000 долара, но изглежда по-скъпо, особено като се имат предвид нейния салон и техническите показатели. Въпреки това, не е ясно защо търсенето на този автомобил не е достатъчно голямо. Може би поради факта в този ценови сегмент изборът на коли вече се разширява значително.

Kia Cadenza

10 коли, които изглеждат скъпо, но не са (за събота)

Големият и красив Kia Cadenza също спада към тези автомобили, които изглеждат по-скъпи от реалната им цена. В същото време той завладява сърцата не толкова с външния си вид, колкото с "пълнежа". Целият този чар се оценява само на 32 000 долара.

Infiniti QX30

10 коли, които изглеждат скъпо, но не са (за събота)

Приблизително за същата сума може да си купите и този автомобил, въпреки че изглежда много по-скъп. Външно красив и мощен, той не е по-малко привлекателен отвътре. Тази кола е добър пример за това как автомобилният пазар се развива активно сегментът на такива превозни средства.

Снимки: Производителите

0 от 500
  • #13
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Колорадото в америка започва от на $40000...
  • #12
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Карам лексус ис250,вече повече от година,взех го за 16 хиляди,доволен съм,бих го причислил към графата "евтини коли,които изглеждат по-скъпи".И не,нямам никаква злоба към японското,след като карам такова.Имал съм италианска,немски няколко,японски две.Но да,за мен приус е най-грозното нещо в тази индустрия,само *** би я харесал на дизайн.Ако ти си такъв,извини ме,ясно е че ще ти хареса дизайна,да извинява и автора на статията,щом смята че всеки следващ е по-красив.
  • #11
    7 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    ***,от злоба даже и думата Приус не може да напишеш правилно. Много злоба бе човек, много нещо. Да е техническа грешка разбирам, но да объркаш 2 букви в една дума от 5 букви говори за много сериозно разтройство на психиката. Щом в Приус интериора ти е толкова евтин що си се качил ве 0ли? Карай си Гоуфа със скъпия интериор и си пей, ако искаш! Я погледни колко милионери, милиардери и кралско особи имат Приус и колко Гоуф. Сигурно и те не разбират от интериор нали!***, качи се Приус!
  • #10
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Инфинитито тука започва от около 50 000, та чак до към 80 000. Хич не е скъпо, а?Б
  • #9
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Странно как може някой да вижда нещо скъпо. Принуда има изключително евтин дизайн и още по евтин интериор. В грийн таксито като влязох и не вярвах че нова нещо го пробутват на хората. Твърда пластмаса която *** на кухо.
  • #8
    7 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Цъкаш ли VAGи!?Цъкай, цъкай!Това е смисъла на жалкото ти съществуване. Само, че с цъкане няма как да промениш истината, колкото и плюсове да си цъкнеш и колкото минуси да сложиш на другите с достатъчен опит с автомобилите от различни марки. VAG, точно на такива 0лиг0френи, като теб разчита. Късопаметни и технически неграмотни с липса на всякакви естетически усещания.
  • #7
    8 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    А между другото не зная защо тук са дали Фиат 124 при условие, че Маздата (оригиналът на модела) изглежда много, много по-добре. Виждал съм ги и двете на живо и просто се чудя как италианците са се изложили така с този дизаин и то при условие, че те точно там са големи майстори и колите им много ми харесват по принцип. Тази обаче нещо не са е докарали, като света. Иначе вътре е доста стилна и добра на визия. Отвън обаче е разочарование...
  • #6
    9 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    VAGонетке,а ти кога стана говорител на цялата автомобилна индустрия, че почна да говориш от тяхно име какво ги обиждало?Лекувай си шпека и главата най-вече!Това, че те кефят карираните седалки на архаичния Гоуф не значи, че и останалият свят това им харесва. Представи си, че има хора, които гледат в бъдещето и не искат да им трака, пуши и вибрира колата и да се троши непрекъснато. Искат също така да изглежда съвременно и модерно, а не с визия на прабаба ти с родопското одеяло.
  • #5
    29 rate up comment 10 rate down comment
    пълен шит! ( преди 5 години )
    Материалчето е обективно само за Мазда/Фиат 124 също е Мазда/ и Мустанг. Останалите нито са красиви,нито изглеждат "скъпо",нито имат някакви други качества. А да наречеш Тойота-та красива си за доктор!
  • #4
    34 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Изречението "тойота приус,всеки път става по-красива и по-красива" е обида за цялата автомобилна индустрия.