IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

KIA показа серийното Niro на ток (ВИДЕО)

Електрическият кросоувър ще се предлага с избор от два мотора

KIA показа серийното Niro на ток (ВИДЕО)

Преди половин година KIA представи концетуалния прототип Niro EV, а сега е готов и серийния вариант на модела, който е претърпял някои измененения.

KIA показа серийното Niro на ток (ВИДЕО)

В обоудването на електрическия кросоувър влизат светодиодна оптика, преработени предна и задна брони, допълнителни хромирани елементи и специални 17-цолови джанти.

От компанията разкриват, че серийният KIA Niro EV е построен на платформата, използвана и за Hyundai Ionic EV. Дължината на електромобила е 4375 мм, широчината – 1805 мм, а височината – 1560 мм. Разстоянието между двете оси е 2700 мм.

KIA показа серийното Niro на ток (ВИДЕО)

На пазара Nio EV излиза с избор от два електрически мотора със 135 и 204 к.с. В първия случай батерията е с капацитет 29,2 кВт/ч, като осигурява пробег от 240 км (по новия цикъл за измерване WTLP). Във втория батерията е с 64 кВт/ч, а пробегът достига 380 км.



Сред асистентите на додачите и системите за безопасност са включени при модела влизат круиз-контрол и асистент за поддържане на лентата на движение, система за предотвратяване на челен сблъсък, датчици за следене на умората на шофьора и др.

Снимки и видео: KIA Motors Corporation

Тагове: kia niro niro ev
0 от 500
  • #5
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Всъщност Ниро хибрид е същите пари като дизелово SUV от същия сегмент и аналогично оборудване. Само дето е хибрид а не миризлив дизел. Кофтито е че няма 4х4 опция.
  • #4
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Нецензурната дума под звездичките, която е цензурирана е ГЛУПAK.
  • #3
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Man ( преди 5 години )
    До долния: А нова дачия е под 20к. Да ти имам сравнението. Стоник е по-нисък клас от Ниро, а и е нормално с ел. мотор да е по-скъп. За РЕАЛНО сравнение е-голф е над 70к.
  • #2
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Те и вентилаторните печки са много достъпни, излизат на промоция по двайсетина лева за два киловата мощност. Само че, има луди които дават по над 100 пъти по-голяма сума за хиперинверторен климатик с СОР 5, който черпи същата мощност от мрежата. Кой от двамата е *** според тебе?
  • #1
    14 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Цената му е 50+ хиляди, бензинов Stonic започва от 26 хиляди.Ако това е "достъпност" на електроавтомобилите,здраве му кажи...