fallback

Какво се случва, ако сипеш алхохол в резервоара вместо бензин? (ВИДЕО)

Американски блогър този път нанесе сериозни щети на старо Porsche

Млад американец от украински произход продължава да си прави жестоки експерименти с автомобили. Този път популярният водещ на YouTube-канала TechRax (между другото има над 6 млн. последователи) реши да види какво ще се случи, ако сипе в резервоара на старо Porsche бутилка уиски. Досега блогърът предпочиташе да издевателства над мобилни телефони, най-вече производство на Apple, но напоследък се насочи към автомобили. Той вече подкара BMW 3-Series с „Кока Кола” в резервоара, а след това заля BMW Z3 с течен азот. Този пък „жертвата” му е Porsche Boxter от 2003 г. Зреличщо видео така и не се получи, защото автомобилът измина няколко метра и спря край пътя. Наложи се спортната кола да бъде изтеглена с пикап до сервиз, където пресметнаха, че нанесените щети по неа са на стойност 865 щатски долара.

Тагове: porsche boxter techrax
fallback
  • #5
    ВБА ( преди 5 години )
    Било е менте...
  • #4
    ж ( преди 5 години )
    Не е ясно колко бензин има в резервоара. Ако има 5-6 литра, тази вода (около 0,5 литра)може да попадне в бензинопровода и да задави колата. Ако е повече нямаше да има проблем.
  • #3
    Анонимен ( преди 5 години )
    Винаги ми е тъжно когато виждам подобни неща.Тва е все едно да налееш в гърлото на една красива жена половин литър бензин а след това да я накараш да тича през блатото а когато умре да кажеш че е проблемна и слаба.
  • #2
    Накратко ... ( преди 5 години )
    нема такава тъпотиа!хамериканците да си ги носят хохолите на рамо!
  • #1
    ктк ( преди 5 години )
    Много ясно,че ще спре след като повече от половината съдържание е вода. С чист спирт би вървяло.
fallback
Последни