IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се справя BMW X2 с „Лосовия тест” (ВИДЕО)

Новият кросоувър на баварците успя да покрие изпитанието

Как се справя BMW X2 с „Лосовия тест” (ВИДЕО)

„Лосовия” тест е едно от най-сериозните изпитания за автомобилите по време на тестове. Той обикновено се провежда в Швеция и представлява проверка за стабилността на колата, ако пред нея по време на движение със скорост между 60 и 70 км/ч внезапно изкочи животно, пешеходец или се появи друго препятствие.

Как се справя BMW X2 с „Лосовия тест” (ВИДЕО)

Тестът е по-труден за кросоувърите заради формата им - най-вече по-голямата височина, но на него се провалят и автомобили от други класове. В случая на изпитанието е подложен един от най-новите модели на BMW – компактният кросоувър X2, който се появи на пазара в края на миналата година.

Както е известно, автомобилът е изграден на платформата UKL, което означава стандартно предно предаване. Същата архитектура баварците използват и за моделите си BMW 2-Series Active Tourer и Gran Tourer, както и за BMW X1. Именно машина с такова задвижване участва в изпитанието.



От видеото се вижда, че BMW X2 успява да покрие теста. Според журналистите, тествали кросоувъра в този случай, резултатът не е от най-безупречните, но собствениците на автомобила могат да бъдат спокойни, че той ще се справи в подобна ситуация.

Снимка: BMW, видео: YouTube

Тагове: bmw x2
0 от 500
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    яояо ( преди 5 години )
    Бравооо! Това е голямо постижение. Да му направят паметник.
  • #8
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Стоян ( преди 5 години )
    Да ,вкарват я в пътя ,но на цената на безмилостно твърда возия. В БГ дупките ,това ще е с комфорта на лагерна количка...
  • #7
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    M отдела сложиха 4х4 след като намериха начин да го направят да се изключва. Ако не си разбрал Ауди пък ще правят кола със задно сега. Няма нищо по тъпо да си купиш кола с пернаметно 4х4 защото ще е супер скучна, точно като Аудитата.
  • #6
    5 rate up comment 13 rate down comment
    AMG ( преди 5 години )
    М - отдела колега взе да минава на 4х4 , както Ауди е било цял живот.Усетиха се с 25 години закъснение, но нищо по добре късно , от колкото никога .Цял живот след Мерцедес и Ауди.
  • #5
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Какво е това БМВ на предно , за пари си дадахте и най -милото , не стига,4е грозно ,скъпо и ПРЕДНООО... Скоро о4аквам и М- подразделението да е с предно .
  • #4
    4 rate up comment 4 rate down comment
    112 ( преди 5 години )
    Испанците правят много хубави ревюта. Ако разгледате youtube профила им, клипа с GTR на Мерцедес е можеби с най-доброто управление. Направо е като залепен за асфалта.
  • #3
    12 rate up comment 5 rate down comment
    5 сериес ( преди 5 години )
    Тъжно да гледаш как бмв недозавива като vw и тойота. По добре да се вземе някаква по евтина марка защото реално няма никаква разлика дали ще вземеш рено опел и това бмв с предно. Само да не пипат задното на 3 и 5 серия тея ***
  • #2
    15 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Вижда се как тежката предница причинява недозавиване. Ако беше със задно или 4х4 скоростната кутия и диференциала щяха да са по дължината на купето и тежеста щеше да се разпределя по равномерно. Нямаше да забие нос като евтина бангия каквато е.
  • #1
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Нормално е да не се представи много добре щом е спредно предаване. Дори и бмв немогат да баправят добре управляем автомобил спредно. Да се надяване предното да си остане само в серия 1 и х1