IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi Pajero поучи прощална версия

От Final Edition ще бъдат произведени 1000 бройки

Mitsubishi Pajero поучи прощална версия

Японският всъдеход Mitsubishi Pajero постепенно отива в историята в този си вид и компанията-производител предлага на феновете на марката нови версии. Една от тях е предназначена за германския пазар, като излиза в серия от 1000 бройки.

Mitsubishi Pajero поучи прощална версия

В Германия Mitsubishi Pajero Final Edition ще се предлага в модификациите с 3 и с 5 врати. По-късият от двата вариант е създаден на базата на най-ниското ниво на оборудване на модела – Base, но получава уникални 18-цолови джанти, круиз-контол, система за автоматично спиране, подргряване на предните седалки и други екстри. Цената е 37 000 евро, което е с 5000 евро повече от базовата версия.

На свой ред всъдеходът с 5 врати от „прощалната” Mitsubishi Pajero Final Edition е направен на основата на най-скъпата и най-луксозна версия на модела – Top. Цената на този автомобил стартира от 49 000 евро, след като стандартният вариант Top струва 47 000 евро.

Mitsubishi Pajero поучи прощална версия

В оборудването на 5-вратия вариант влизат ексклузивни 20-цолови джанти, допълнителна защита на дъното на автомобила, тонирана оптика и елементи от алуминий. Независимо от варианта, всички коли от Final Edition се задвижват от 3,2-литров дизел със 190 к.с. Трансмисията е автомат, а задвижването е към четирите колела.

Снимка: Mitsubishi

0 от 500