fallback

Най-скъпият дрифт в историята (ВИДЕО)

Собственикът на Bugatti Veyron Mansory Vivere съсипва десетки хиляди долари

Дрифтът на територията на изоставен обществен паркинг ще излезе доста скъпо забавлениена собственика на  Bugatti Veyron Mansory Vivere няколко десетки хиляди долара. Толкова струват гумите за хиперколата, чиято цена е 2,5 млн евро, съобщава DailyDrivenExotics, на чийто канал в YouTube се появи видео на случилото се. Всяка гума за Bugatti Veyron струва около 10 000 щатски долара. Цената на целия комплект колела с джантите и доставката се оценява на 150 000 долара, изчисляват организаторите на изпълнението. От стандартния Veyron версията  Mansory Vivere се отличава по по-малкия си капак, променените брони и странични престилки, а съко така и с увеличените въздуховоди и оригиналния дифузьор. Всички тези елементи са направени от карбон.

Тагове: bugatti veyron
fallback
  • #6
    Клошар ( преди 6 години )
    Боли го фара, човека за някакви гуми...
  • #5
    д-р Исня ( преди 6 години )
    Е какво пък, не може да върви с 195/60/15 ли? Ще дига само 190, но па шъ пили гуми.
  • #4
    Прошляк ( преди 6 години )
    "И защо си мислите, че всички собственици на вейрон си слагат въпросните гуми."А какво мислиш, че слагат дебица ли? Няма избор. Гумите са само един модел и това е цената. И далеч не са основният разход за такива автомобили.
  • #3
    комплексар ( преди 6 години )
    детска му работа
  • #2
    primorack ( преди 6 години )
    И защо си мислите, че всички собственици на вейрон си слагат въпросните гуми. Чувал съм, че слагат доста по-евтини гуми. Единствения смисъл от тези гуми е ако се карат 400+. Колко от притежатели на въпросната кола биха развили такава скорост?
  • #1
    dr_kurtev ( преди 6 години )
    Vegaaaaaaaaa$ !!!
fallback
Последни