IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen разпродаде e-Golf

Търсенето на електрическите модели на марката е нараснало 3 пъти през 2017 спрямо 2016 г.

Volkswagen разпродаде e-Golf

Компанията Volkswagen обяви, че почти всички автомобили от модела e-Golf са разпродадени Според Херберт Дийс, шеф на концерна, това се дължи на повишеното търсене на електрически автомобили.

Volkswagen почти разпродаде e-Golf

Дийс разкри, че продажбите на електрическите модели на марката са нараснали три пъти през 2017 спрямо 2016 г. Той посочи, че хората лесно биха избрали електрически автомобил, стига  той да е на правилната цена.

Статистика, изготвена от изданието Clean Tecnica показва, че e-Golf до момента е най-продаваният електрически автомобил в Западна Европа, като от модела се реализирани 1985 продажби само през този януари. В челната тройка попадат още Renault Zoe с 1871 бройки за същия период и BMW i3 с 1867 бройки.

Сега всички, които искат да се сдобият с електромобил от VW, ще трябва да почакат до 2022 г. когато компанията ще пусне своя първи електрически модел от гамата I.D. До 2030 г. немският концерн ще е готов с 300 електрически модела, като някои ще бъдат подобрени версии на сегашни модели.

Снимка: Volkswagen

Тагове: volkswagen e-golf i.d.
0 от 500
  • #17
    29 rate up comment 4 rate down comment
    От Норвегия ( преди 6 години )
    Хаха, само където Е-Голф се продава предимно в Норвегия и останалите скандинавски страни... ама нищо, толкова си и знаеш
  • #16
    11 rate up comment 23 rate down comment
    до: От Германия ( преди 6 години )
    Колега,забравил си да сметнеш, че токът струва пари. Включи го в общата сметка и ще видиш, че се получават около 350 000 км за да си избиеш разхода за е-гоуфа. В Германия цената на кВч електроенергия е около 40 евро цента. Хайде смятайте да видите де го Киро на кирия! В БГ след 350 000 км можеш да си избиеш инвестицията, а в немско след 500к.Там само ще си ги разменят представителствата и приближените на ВАГ фирми и държавни инситуции и ще викат, че са ЕКО! Смешници!
  • #15
    10 rate up comment 22 rate down comment
    От Германия ( преди 6 години )
    Електрически Голф - 35,000 евроБензинов Голф - цената почва от 18,000 евроСъс 17,000 евро знаете ли колко бензин ще си купя в Германия - 13,600 кг и ще измина към 200,000 км.Да си го заврат електрическия в ....Докато не стане по-евтин от бензиновия не го купувам
  • #14
    11 rate up comment 30 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ВААГи,гоУфа не се продава сравнително добре, а много добре. Само четеш колко много са продали и ахкаш и скачаш, защото ще имаш девиденди от милионните акции, които си закупил от селската марка. на книга и на писане и на пропаганда го докарват вурстовете. Спор няма. Номер едно са в пропагандата. те са измислили всичко, ама не са го пуснали, защото не е имало пазар. Нали така? :))))даже всички са чували за гоуф електричките, ама никой не ги е виждал.Ти виждал ли си ги бе ВУРст? Къде и кога?
  • #13
    13 rate up comment 29 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ВАГенските електрички произвеждат електроенергия.От НЕК го съобщиха. Ама не нашата НЕК, ами от немската. Лично от АудиБилд са им са се обадили да ги питат и те са им казали, че който си купи Гоуф ще произвежда електроенергия. Колкото повече караш - толкова повече електроенергия ще правиш. Направо, като дизелите и хибридите им. Чакаме нови картинки, чертежи, снимки, диплянки и други подобни ***'тряли за зарибяване на *** фенски маси. Давайте фенчета вие сте! Вива Фолк с Ваген хахаха!
  • #12
    27 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Каске,пишех на онзи с Тесли-те на хартия. Сам мога да си намеря продажбите, факт е че Е-Голф се продава сравнително добре
  • #11
    16 rate up comment 30 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    нещо нормално за ВАГените да продължат пропагандата.До сега пропагандираха за нафтовите печки, че били по-по-най-екологични, а сега почват новият сериал за електричките. Някой да не си помисли случайно, не те са ги измислили. даже лично чичкото с мустачките дето ги създаде с пропагандата си е измислил електричките и им е казал да ги правят, ама не е имало пазар тогава. Даже и хибридите е измислил и едва от скоро ги пуснаха. Само на ВАГ хибридите и дизелите връщат гориво. Така да знаете ама ха!
  • #10
    15 rate up comment 30 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 6 години )
    Ето ти малко по-пресни данни - продажби на Лийф в Европа на Февруари 2018: 3766. Съвсем реални. Само дето Нисан не си плащат за пропагандни партенки и дитирамби...
  • #9
    34 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "Да само че Реното е изцчло електрическо докато голфа е хибрид както и и3 немска пропаганда! "Я пак? e-Golf е напълно електрически, плъгина е Golf GTE.
  • #8
    31 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това са продажбите само за един месец, при това реални, шльопчо, не на хартия.. важното е да напишеш нещо