IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

КАТ глобява за несложен колан на всички пътници

Полицейската акция ще продължи до края на седмицата

КАТ глобява за несложен колан на всички пътници

До края на седмицата (18 март) е в ход специализирана полицейска операция у нас, чиято цел е контрол за използване на обезопасителни средства от водачите и пътниците в моторните-превозни средства съобщиха от МВР.

КАТ глобява за несложен колан на всички пътници

Операцията се провежда едновременно на територията на всички страни, членки на Европейската организация на службите на Пътна полиция (TISPOL).

Служителите на реда ще следят за използването на обезопасителни колани от пътниците и водачите на МПС, на каски от водачите и пътниците на мотоциклети и на обезопасителни столчета в колите при превозването на деца.

По данни на TISPOL неизползването на обезопасителни средства значително увеличава риска от смърт или траен травматизъм при настъпването на пътен инцидент.

По време на проверките пътните полицаи ще следят и за наличието на валидна застраховка „Гражданска отговорност“.

Още по темета четете в Dnes.bg

0 от 500
  • #7
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Не давам на куки вече от около 20г. Имам няколко акта през това време, всички за превишена скорост, плащам си ги. Даването е затворен кръг...Само не разбирам защо въобще се афишират такива акции? За да се "подготвят" водачите ли? Пълна пародия
  • #6
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Те полицаите ако вземат да си вършат работата ще писнем каква полицейска държава сме и какъв е терор. То и сега когато някой полицай има неблагоразумието да си свърши работата се започва едно обжалване на акта, търсене на "свои" хора само и само да не се платят 50-100лв акт. така че и аз съм съгласен каквито хората такива и органите
  • #5
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    тая работа със "спорете да давате подкупи" е пълна простотия !!!!хайде дай подкуп на полицай в германия, да те вида какво ще ти се случи !
  • #4
    24 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Те че кат са виновни не е лъжа но и ние не сме по малко от тях. Аз например спазвам до голяма степен правилата и никой нито ме спира нито ми вика ся коя ще правим. А и някой да ми каже ще му отговоря да пише каквото трябва щом съм в нарушение и няма да се мъча чрез подкуп да мина метър както повечето правят и после рев колко подкупи били ченгетата. Ами спрете да им давате и няма да са подкупи. Спазвайте правилата, не се правете на състезатели и джигити и всичко ще е ОК.
  • #3
    17 rate up comment 2 rate down comment
    за всичко са виновни ( преди 6 години )
    за всичко са виновни КАТ !когато почнат да си вършат работата, за която им плащаме - ще сме по спокойни по улицитеняма да има агресия, наглост и простоти!всички ще живеем по-спокойно!
  • #2
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    И като те спрат, че си без колан следва "И к`во ща праим ся?" и "нещо тука да почерпиш, че скоро си имал рожден ден."
  • #1
    20 rate up comment 1 rate down comment
    mi24 ( преди 6 години )
    Глупости на търкалета.С такива акции нищо не се постига.Нужно е системно следене спазването на правилата и прилагане на санкции.