IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW представи специално M2 Coupe

Версията Edition Black Shadow излиза на цени от 66 350 евро

BMW представи специално M2 Coupe

През 2017 г. BMW M2 беше най-успешният модел на подразделението BMW M GmbH, като от него бяха продадени над 12 000 бройки в цял свят. Това накара баварците да направят специална версия на купето - Edition Black Shadow, която излиза на пазара през април.

BMW представи специално M2 Coupe

За автомобила са използвани технологии от моторните спортове, но са добавени и нови дизайнерски елементи. Купето разчита на познатия 6-цилиндров редови двигател M TwinPower Turbo, чиято мощност е 370 к.с. Средният разход на автомобила, посочен от производителя, е 8,5 л/100 км при нива на вредни емисии СО2 от 199 г/км.

BMW представи специално M2 Coupe

Купето е със задно предаване, като окачването е със спортни настройки. С предлаганата като опция 7-степенна М скоростна кутия с два съединителя с Drivelogic версията Edition Black Shadow ускорява от 0 до 100 км/ч само за 4,3 секунди.

BMW представи специално M2 Coupe

Специалният модел се предлага единствено в цвят Saphir black – черен металик. Матово черните 19-инчови ковани алуминиеви джанти с Y-образни спици и гуми с различен размер на предната и задната ос подчертават визията на купето. Те са комбинирани с карбонови корпуси на външните огледала, както и гланцирано черни бъбрековидна М-радиаторна решетка и декоративни пластини.

BMW представи специално M2 Coupe

Поръчки за автомобила вече се приемат в Германия, като базовата му версия стартира на цена от 66 350 евро.

Снимки: BMW
 

0 от 500
  • #2
    1 rate up comment 9 rate down comment
    Men ( преди 6 години )
    Всичко е супер, обаче от няколко години М3/4 и М2 са на едно ниво като ускорение с 6 цилиндровите "цивилните версии" на конглокентните си Ауди и Мерцедес, дори и със СУВ-овете им. Да не говорим за РС и АМГ моделите. И ми е много смешно като започнат да обясняват колко са бързи обаче на писта. при положение, че 99% от клиентите им не ходят на писта.
  • #1
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Красива малка ракета