IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новото BMW 3-Series (G20)

Премиерата на модела ще е през есента на 2018 г.

Първи снимки на новото BMW 3-Series (G20)

Докато германската компания BMW тества следващото поколение на седана си 3-Series (G20) и се готви за неговата премиера, някои дизайнери вече са готови да покажат на света как ще изглежда моделът.

Първи снимки на новото BMW 3-Series (G20)

Този път своето виждане за компактния седан представи популярното изданието Carscoops. Както отбелязва авторът на изображението, за неговото създаване са използвани снимки на тестови прототипи на модела, покрити с камуфлаж.

Очакванията са новото BMW 3-Series (G20) да получи дизайна на „баткото” 5-Series, но ще има и някои оригинални елементи. Например, при оформянето на автомобила ще се появят повече релефни линии, както и допълнителни хромирани фрагменти.

Новата генерация на компактния седан ще бъде изградена на платформата CLAR, което ще позволи на автомобила да намали теглото си, но да увеличи здравината. За 3-Series ще се предлага системата xDrive, цяла гама бензинови и дизелови мотори, както и хибриден силов агрегат.

Няма да се мине и без „напомпана” версия M3. Предполага се, че тя ще получи високопроизводителен двигател,. чиято мощност ще надвишава 500 к.с.

Новият компактен седан BMW 3-Series, както и досега, ще се конкурира с Mercedes-Benz C-Class, Audi A4, Jaguar XE, Lexus IS, Infiniti Q50, Genesis G70 и Kia Stinger. Очаква се моделът да бъде представен през есента на тази година.

Снимка: Carscoops

Тагове: bmw 3-series
0 от 500
  • #12
    3 rate up comment 0 rate down comment
    iliev555 ( преди 6 години )
    Това е рендер.Официално нищо няма до момента.
  • #11
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "Първи снимки на новото BMW... "къде са снимките? или имате предвид тази една частична снимка?
  • #10
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Развитието на дизайна на бмв е само в болните мозъци на феновете. А за друго да не говорим. Нормалните им коли са *** а скъпите прекалено скъпи заради чужди технологии.
  • #9
    3 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Дизайна на BMW е може би най-добрия в момента.Мерцедес може би на това ниво, но всички други са доста назад.
  • #8
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Striker ( преди 6 години )
    Класика....брат, човек, Джони. Как не се умори бе, човек.:))) Вземи изкарай едни глоксове по дизайн и графика. Това 10-годишният ми племенник ще го нарисува по-добре. Нищо лично ама...абе ти си знаеш.
  • #7
    1 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Класика,Не че не си прав за БееНвЕтата, че са изключително грозни и недодялани, но и аз съм прав, че редовно трябва да си пиеш хапчетата!
  • #6
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ногу варят тиа бенвета! С 200 трагват на мясту! еасимйката!
  • #5
    20 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Айдееее Класика -2ри сезон. Явно му е приключила рехабилитационнта програма в центъра за психично здраве.
  • #4
    9 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    давай класика! искаме още!
  • #3
    14 rate up comment 12 rate down comment
    KLASIKA ( преди 6 години )
    Привет живи,здрави!Не ми харесват БМВ-тата....-изгърбени отпред като гърбуши,като КВАЗИМОДО....,отдзад пък са като бременни ихтиозаври:-груби и без смисъл?!?..вижте старата 3-ка ,каква красота!!!!...Затова в частност ви предлагам : https://imageshack.com/i/pmcGiD5dj 3-ката която бих карал без срам!Изчистих безмислената предница и ненужната задница,вкарах простор и въздух и значителна видимост и спокойствие за душата.Чисто,спортно и спретнато!!!!Сега БМВ щяха да печелят зверски,ако паралелно с това което предложих правят и ново БМВ-е,но с ретро дизайн.Тогава ще уловят и такива като мен,а и като още много като вас : https://imageshack.com/i/pmdhRGa6j убеден съм ,че ще има доста записвания и кандидати!!!А може това да е и зверски хибрид или електричка ако трябва....,но койго е грижа ?!?! някой го е грижа ,че хората изпростяват и им предлагат стока достойна на интелекта им.......