fallback

BMW потвърди третия си електрически модел

Концептуалният iVision Dynamics показва как ще изглежда бъдещото i4

Компанията BMW потвърди разработката на трети електрически модел, който ще се присъедини към i3 и i8. Той ще бъде създаден на базата на коннцептуалния iVision Dynamics, представен на автосалона в Женева.Новият електромобил на баварците ще се казва i4 и ще бъде произвеждан в завода в Мюнхен. От компанията не разкриват техническите му характеристики, като се знае само, че с едно зареждане прототипът изминава 600 км. Максималната му скорост е 200 км/ч, а ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 4 секунди.Концептуалният BMW iVision Dynamics е лишен от класическа решетка на радиатора. По-голяма част от елементите в предната част на каросерията служат за декор на множеството сензори и датчици, а също така подчертават фирмения стил на марката.Плановете на баварския производител предвиждат до 2025 г. да бъдат пуснати на пазара 25 нови модела на ток – 12 електромобила и 13 зареждащи се хибриди. Най-високо в гамата ще се разположи автомобил с 3 електромотора със сумарна мощност над 800 к.с.Снимки: BMW

Тагове: bmw i4 ivision dynamics
fallback
  • #7
    Цугцванг ( преди 6 години )
    Абе тия немските електрички сигурно ще са голяма работа! Само не знам още с японски батерии ли ще са, с корейски или с китайски. Иначе ще са си изцяло немски, де! Ха-ха!
  • #6
    78 ( преди 6 години )
    Енженере, този е патология,..не само че е жалък хейтър а много повече.Само гледай хейт като плъпнат из улиците немските електрички ,а ония Мотики от САЩ седят непродадени.
  • #5
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тия вече са бита карта!
  • #4
    ЕнжЕнер ( преди 6 години )
    @Факт!: Само дето нашите инженерчета освен прототипи по студентски състезания друго не са направили. А историята ни с автопроизводство предполагам дори и ти знаеш колко е трагична. Концепта е супер, а баварците са от малкото адекватни производители в тази област. Моля те, не се излагай с жалък хейт.
  • #3
    Факт! ( преди 6 години )
    Ще ще ще нищо ново концепт и студенти от ТУ могат да направят.Бла бла бла!
  • #2
    iliev555 ( преди 6 години )
    Става, поне има приличен вид, ако серийния модел е близо до прототипа ще е много добре като за електричка.
  • #1
    Анонимен ( преди 6 години )
    жива японка
fallback
Последни