fallback

Ето го електрическия Corvette Genovation GXE

Автомобилът с 800 к.с. струва минимум 750 000 долара

Производителят на електрически автомобили Genovation Cars разкри своя нов модел Corvette GXE. Автомобилът бе показан на изложението за потребителска електроника CES в Лас Вегас.Машината е базирана на модела Chevrolet C7 Corvette Grand Sport. Тя разполага с два електромотора, които генерират 800 к.с. Двигателите са разположени в предната част на колата, но задвижват задните колела.Моделът е оборудван с LED-светлини, задно крило, дифузьор и джанти от въглеродни нишки. Спирачните дискове Brembo са изработени от керамика и са подсилени с карбон. Боята се състои от 15 различни нюанса, като по желание на клиента в компанията са готови да боядисат всеки един Corvette по различен начин.

fallback
  • #5
    Анонимен ( преди 6 години )
    За тия пари ще си купя цялото горубляне барабар с имотите и всеки ден ще си карам различен немски кошник, който в края на деня ще умира и ще изоставям на майната си както се е случило в предишния му живот
  • #4
    Иво ( преди 6 години )
    ръчна кутия за електромобил...мхм
  • #3
    д-р Исня ( преди 6 години )
    И кой с повече от 2 мозъчни гънки би си купил това недоразумение, което едвам минава 200 км, вместо 7 Тесла Модел С, която има 700 км пробег?
  • #2
    Анонимен ( преди 6 години )
    нищо не им пречи да сложат скоростни кутии но това е просто излишно при електричките. мен друго ме притеснява че не е 4х4 електромотори отпред а задвижване отзад. струва м се леко мал0умна тая работа. даже не малко а много.а цената просто не е за коментиране.тези не са в ред определено. 75 бройки ще има да ги продават 100 год.
  • #1
    пена ( преди 6 години )
    "Клиентите ще могат да избират между седемстепенна ръчна или автоматична скоростна кутия." - WTF? Скоростна кутия на електричка? Тия са пълни ***!А и за тия пари човек може да си купи 3 Tesla Roadster-a
fallback
Последни