IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz показа новата G-Class на видео

Премиерата на модела е насрочена за 15 януари

Mercedes-Benz показа новата G-Class на видео

Германският производител Mercedes-Benz показа официално видео с новата G-Class, като от него става ясно, че премиерата на новото поколение на култовия всъдеходен модел ще се състои на 15 януари.

Mercedes-Benz показа новата G-Class на видео

Повечето подробности за автомобила вече са са известни. Той ще запази досегашния си квадратен дизайн, но интериорът ще бъде напълно нов. Вместо от аналогови прибори водачът ще получава информация от виртуален дисплей, до който ще бъде разположен още един сензорен екран.

На волана ще бъдат поставени сензорни бутони – същите като при флагмана S-Class. От него е взаимстван и контролерът на централния дисплей с тъч-пад за управление на системата Comand. Ще има още 64 варианта на осветлението в салона, както и нова акустична система Burmester с 16 колони.

Новият „Гелендеваген” ще порасне на широчина. Разстоянието между двете оси ще е по-голямо с 15 см. и това ще освободи място за краката на возещите се отзад пътници. Задните седалки са поставени по-ниско и това ще улесни достъпа до тях.



Всъдеходът ще се предлага с блокировка на трите диференциала. Окачването вече е независимо (досега то беше на мостове), което гарантира по-добро пътно поведение и по-лесно управление на автомобила.

Видео: Mercedes-Benz
 

Тагове: mercedes-benz g-class
0 от 500