fallback

Идва сериен SEAT Leon с 340 коня

ST Cupra R ще се появи още догодина

Още догодина SEAT може да лансира спортно комби с мощност 340 к.с., което ще получи дългото име Leon ST Cupra R, но всеки един елемент от това название наистина крие допълнителна динамика. Уейн Грифитс, който отговаря в SEAT за продажбите и маркетинга потвърди, че в момента той тества такава версия на Leon ST, която е снабдена и с аупух на Abt и 20-инчови лети джанти. „Според мен, на пазара готините и бързи коли има свободно пространство, което може да е за нас – обясни Грифитс. – Много хора, които си купуват RS моделите на Audi или M-моделите на BMW искат да докажат нещо на себе си и на околните. Докато клиентите на версиите Cupra са по-скромни, по-реалистично настроени.” Засега по-мощната версия на комбито на Leon остава като тестов прототип, но Грифитс обясни, че инженерите са одобрили проекта. Сега предстои лансирането на хечбека Leon Cupra R с предно предаване и мощност 310 к.с, а стъпката до ST Cupra R не е толкова голяма – леко повишение на мощността на 4-цилиндровия бензинов турбо мотор, добавяне на DSG трансмисия и система за задвижване 4х4, като на практика колата не изисква сериозни механични промени или трансформации.

Тагове: seat seat leon st cupra r
fallback
  • #5
    RX-7 ( преди 6 години )
    И на мен ми харесва доста повече от голф.Хечбека никак не е лош вариант за бюджетен автомобил, комбито също.Само тази повдигната версия малко са и надули цената..
  • #4
    Цар Навуходоносор ( преди 6 години )
    *** , поне отзад, изглежда мноооого добре! Браво, VAG!
  • #3
    Анонимен ( преди 6 години )
    SEAT Leon Cupra SV има по-добро време на Нордшлайфе от Audi RS3!
  • #2
    112 ( преди 6 години )
    Сеата бих го предпочел пред спортния голф. По темпераментен ми изглежда.
  • #1
    Всъщност... ( преди 6 години )
    много добър автомобил за парите си - 4Х4, с багажник над 560л и отлично време на Ринга!За съжаление представителството в БГ е съставено основно от храсталаци и пънове ...
fallback
Последни