IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американец получи 100% отстъпка за новия Tesla Roadster

Мъжът успя да убеди 55 човека да си купят електромобила

Американец получи 100% отстъпка за новия Tesla Roadster

Американецът Бен Сълинс получи 100-процентова отстъпка за следващото поколение на роудстъра на Tesla. Той е успял да убеди 55 човека да си купят новия електрически модел на американския производител, съобщава InsideEVs.

Американец получи 100% отстъпка за новия Tesla Roadster

Офертата е била публикувана в приложението на Tesla за смартфони през лятото. Компанията обявила, че дава отстъпка за новия Rodster в размер на 10% за всеки 5 доведени нови клиента.

Още 2% купувачът получава за всеки допълнителен клиент. Така той можел да си гарантира роудстъра напълно безплатно, а освен това и да получи „удивително приключение, което няма как да се купи с пари”.

Американец получи 100% отстъпка за новия Tesla Roadster

Бен Сълинс (на снимката) първи е успял не само да получи новия роудстър на Tesla, но и да вземе още няколко допълнителни награди. Едната от тях е да управлява машината, с която компания прокарва тунели под големите градове в САЩ, а също така и да присъства лично на премиерата на първия камион на марката.

Още в края на 2016 г. шефът на Tesla Илон Мъск потвърди предстоящото възраждане на модела Roadster, но не даде подробности за него. Първото поколение на двувратия автомобил се произвеждаше през периода 2008-2012 г., като използваше основата на Lotus Elise.

Снимка: Tesla Motors

Тагове: tesla roadster
0 от 500
  • #25
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Колхоз ( преди 6 години )
    В Русия съм, в Русия съм.......Вътре, вътре.......
  • #24
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Русия ( преди 6 години )
    "Бен Сълинс (на снимката) първи е успял не само да получи новия роудстър на Tesla"Много пропаганда.
  • #23
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    Държавната перачница Тесла ли финансирана от Сереу!Закривай!
  • #22
    20 rate up comment 0 rate down comment
    ,,, ( преди 6 години )
    Навсякъде по света,като работиш много те поощряват,само тук в България колкото повече работиш толкова повече те товарят с нова работа ,все си навикан и най-важното че е без пари !!!
  • #21
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Щял да получи нещо, което още дори не е започнато да се разработва. Блажени са вярващите
  • #20
    16 rate up comment 1 rate down comment
    2втек ( преди 6 години )
    Ако си мислите, че инвеститорите ще позволят милиардите им вложени в Тесла да отидат на вятъра жестоко се заблуждавате.Планът е начертан с десетки години напред и ще бъде изпълнен!
  • #19
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    тоя ухиления ще получи на теслата дръжката
  • #18
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    В резултатите за 2рото тримесечие на тази година Тесла са посочили 27.9% марж като за 2рото тримесечие на 2016 процента е бил 23.1% а за Модел 3 планират марж 25% и само за второто тримесечие са вложили 369 милиона тоест половината на миналогодишнитепишете в гугъл Tesla Second Quarter 2017 Update
  • #17
    6 rate up comment 11 rate down comment
    бай-ти-Ганю ( преди 6 години )
    ей голема маскара бил тоа хамериканец бе! да излъжиш 55 души дъ си купат неква си тесла ...тва аз и по избори не съм го правил!
  • #16
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    И това е причината, поради която инвеститорите в последният заем от 1,8 милиарда $, който тесла взе август 2017 беше на лихва 5,3%. Извинявай ама ти сега да идеш до банката да вземеш ипотечен кредит ще имаш по-малка лихва от тази на Тесла, това говори за рисковете и това как пазара оценява тези рискове и че става дума за junk bond. Демек пазара оценява теб, че си по-надежден кредитор от тесла, това какво ти говори?