IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Haval H6 заема мястото на Great Wall H6 в България

Новият SUV на китайския производител с официална премиера у нас

Haval H6 заема мястото на Great Wall H6 в България

Всъдеходът Haval H6 заема мястото на Great Wall H6 в гамата на едноименния китайски производител в България. Новият модел дебютира през пролетта на автосалона в Шанхай, а представянето му на автомобилен салон "София 2017" г. бе първото извън територията на Китай.

Haval H6 заема мястото на Great Wall H6 в Бълагия

Задвижването на Haval H6 е поверено на 2,0-литров бензинов двигател, развиващ 190 к.с. и 7-степенна автоматична скоростна кутия с 2 съединителя. Автомобилът разполага с две камери - предна и задна, система за следене на пътната лента, както и с асистент за потегляне и спускане по наклон. Водачът има на разположение 3 режима - стандартен, икономичен и спортен, както и още редица системи, улесняващи шофирането.

В сравнение с предшественика си Great Wall H6, новият всъдеход е с 40 мм по-къс, но разстоянието между двете оси се запазва. Освен това Haval H6 е и по-широк. Интериорът на SUV-машината е по-съвременен, като са използвани и по-скъпи материали.

На автосалона в столицата дебютира и новият Haval H2 - компактен кросоувър, предлагащ огромни възможности за персонализация. Този модел също е получи съвременни системи за сигурност и асистенти за водача, както и материали от по-високо качество.

Снимка: Great Wall

Тагове: great wall h6 haval h6
0 от 500
  • #4
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Vesko84 ( преди 6 години )
    Ами не са си платили хавалите, та да им направят обширен репортаж.
  • #3
    17 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ква медия, като това тук е к0медия!При това ауто!Има само един пъпчив недорасляк едва избутал училище за м0дер***ст и това е. нивото е такова к0медиантско... Ако нькой им прати може и репортажче да направят и нькоя др,га хвалба да спретнат, за да си заслужат парите.
  • #2
    21 rate up comment 0 rate down comment
    фото_партизан ( преди 6 години )
    браво бе...Как няма 1 журналяга от ваще на автосалона?Да вземете да направите обширен репортаж, автомобил по автомобил, какво става...Дебюти представяния а-у?Още повече тези ВеликиСтени имат производствени мощности в бг... *** кот' такоа' ве!Ай сиктир и медията!
  • #1
    18 rate up comment 0 rate down comment
    иван ( преди 6 години )
    Пичове кажете нещо за тези джипки ? Гледам, че нови са от 26 000 което е доста приемлива цена. И хич не изглеждат лоши. Някой карал ли ги е има ли познати с такива джипки ? Колко са надеждни ? Поне гаранцията изкарват ли си безпроблемно ?