fallback

До какво води безумната агресия на пътя (ВИДЕО)

Мъж едва не се преби, след като се опита да удари друг по време на движение

Видео, в което два автомобила се гонят на пътя, като пасажер в единия се опитва да удари водача на другия по време на движение, се появи в YouTube. Случката се е разиграла в Саудитска Арабия, като финалът е впечатляващ. На кадрите си вижда как мъж, возещ се в сив седан, излиза през прозореца и се опитва да нанесе удари на шофьора на черен джип. Каква е причината за яростта на агресора, не е известно. Най-вероятно преди това е имало конфликт на пътя между возещите се в двата автомобила. Машините маневрират с висока скорост в пътния поток, като по чудо не удрят нито един от останалите участници в движението. Мъжът в седана е озлобен до такава степен, че изобщо не мисли за собствената си безопасност и в един момент изпада от колата. За щастие, нападателят не получава сериозни травми, а шофьорът на седана спира, за да го качи обратно. В това време черният джип изчезва далеч напред.

Тагове:
fallback
  • #6
    Анонимен ( преди 6 години )
    В Екстремни условия или просто екстремни като теб ли ги карат не знам.
  • #5
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тоя с джипката как само му се подигра не е истина просто! Караше на зиг-заг и си правеше т***6***k с тия, докато най-нен0рмалния не изпадна от колата. Арабска му работа! П.С. Те там немски кошове рядко карат, защото условията са много екстремни. Те на нашите умерени температури немските *** прегряват и кривят глави, а там на 50 градуса ще са непрекъснато в бокса за пореден ремонт. Не, че тук не са де.
  • #4
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ако беше с немски "кош", щеше да го изпревари поне и така да го спре.Тоя с японския кош дори няма вътък да го изпревари.Смях в залата.
  • #3
    112 ( преди 6 години )
    Ако тоя беше с немски кош, щеше да вземе някоя мантинела. Но джипката си е стабилна.
  • #2
    Анонимен ( преди 6 години )
    Значи не само българските жълтури са ***.хахахах
  • #1
    Анонимен ( преди 6 години )
    Пълно е с ***.На някои вместо да им дадат жълти книжки им дават шофьорски...
fallback
Последни