fallback

Разкриха мощността на BMW M2 CS (ВИДЕО)

Спортното купе на баварците ще разчита на 402 к.с.

Ръководството на BMW правеше всичко възможно да запази в тайна техническите характеристики на новото си купе M2 CS, но в крайна сметка реши, че това е невъзможно и леко повдигна завесата. Изданието Carmagazine съобщава, че под капака на M2 CS ще бъде поставен добре познатият 3,0-литров редови мотор с 6 цилиндъра. При стандартното BMW M2 бензиновият двигател развива мощност от 370 к.с., но за новата версия ще бъде добавена и втора турбина, което ще позволи достигането на 402 к.с. Различията между M2 и M2 CS няма да се ограничат единствено с двигателя. Променени са настройките на шасито, а теглото на конструкцията на по-мощната версия е намалено с 25 кг. благодарение на използването на карбон и алуминий. В салона са поставени нови седалки.

Тагове: bmw m2 bmw m2 cs
fallback
  • #7
    Последните ... ( преди 6 години )
    задни карачки. Айде да свършват та да дойдат истинските М-ки с X-drive!
  • #6
    Анонимен ( преди 6 години )
    Зимата, бавареца стои в гаража - по традиция!Още снощи мислех да им го напиша, като видях че ми сложиха минусите бмвистите, но да убеждаваш бмвист че има по-добро от бмв и задно е загубена кауза, нЕма смисъл!А доколко съм разбирач(до Жоро), след като имам два работещи турбо-проекта макар и скромни, значи имам необходимите знания и умения! Който е влизал и чел в тунинг раздела на Аудиклуб ще се досети кой съм. Моето А3 1,8Т прави по уред 0-200 за 20 сек, мен ме устройва!
  • #5
    fernandel ( преди 6 години )
    А зимата какво ще правиш с това задно бе ***
  • #4
    До Жоро ( преди 6 години )
    Това е защото автомобилните инженери на БМВ пасат трева, а ти и гаража в който са ти сложили чипа сте истинските разбирачи.
  • #3
    Жоро ( преди 6 години )
    За 30 коня още - втора турбина, аз за 40 коня още на 1,8Т-то просто сложих чип! кви са тея тъпизми от бмв! Ако сложат трета, току виж стане 430 коня... тея турбините за нищо ги нямат!
  • #2
    Жоро ( преди 6 години )
    Предпочитам хот-хеч с 350-400 коня 4х4 пред баварката, като например Ауди РС3 или Фокус РС. форда има режим дрифт, предполагам че и Аудито има, мисля че това е най-добрата комбинация! тея само на задно са за дрифт манияци, а с хот-хеч 4х4 можеш освен дрифт да правиш и всичко друго
  • #1
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това нещо сериозно ли е с такъв дизайн отзад...
fallback
Последни