fallback

Tesla: Model 3 няма да е по-модерен от Model S

Луксозният електромобил остава флагман на марката

Феновете на електромобилите, както и цялата световна автомобилна индустрия очакват с нетърпение първия по-достъпен електрически автомобил на Tesla – Model 3. Доста преди да бъде оформен окончателно дизайна на достъпния модел, компанията получи стотици хиляди поръчки, които трябва да започне да изпълнява. Но от Tesla направиха много важно уточнение за почитателите на Model 3 и то е, че новият модел няма да разполага с по-модерни технологии от Model S, който си остава флагманът на марката. В допълнение на това маркетинговите специалисти на Tesla поясниха, че Model 3 ще е позициониран под Model S и Model X, които са описани като „по-скъпи премиум модели”. Тези пояснения идват в отговор на хиляди запитвания от страна на настоящи клиенти на Tesla, които се интересуват дали трябва да заменят своите Model S за Model 3, ако новият модел разполага с по-модерни технологии или по-голям пробег. Tesla дава и други пояснения за Model 3, който се очаква да е съперник на 3-ата серия на BMW, но изцяло електрически. Пробегът с едно зареждане ще е „поне 346 километра” за базовата версия на Model 3, което е с около 50 километра по-малко за базовия Model S 60, който скоро ще отпадне от моделната гама на компанията. Компанията потвърди, че е получила 373 000 поръчки за Model 3, като базовата цена на електромобила в Щатите ще е 35 000 долара.Снимка: Tesla

fallback
  • #8
    Анонимен ( преди 7 години )
    За зарадни супер станции ще почакате, искам да видя как дори външен инвеститор ще направи 6 места по 120 kw на място Х.
  • #7
    Бобо ( преди 7 години )
    Имал съм пътуване с кола 22 часа. Колата е висок клас и със седалки с 18 посочно регулиране и лумбална опора.Оптималното време за почивка е около между 2 и 3 часа.И не само заради умората а за да се разтегнеш и да подобриш кръвообращението. (А и все пак имаме биологични нужди)
  • #6
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ще направят и в БГ, имаме късмета да минават трансконтинентални пътища през нашата държава.
  • #5
    пено мааааааа ( преди 7 години )
    пак се изказа.. в среден клас кола си кара човек 900 км спокойно.. ти ако не можеш..твой проблем.Във висок клас кола още повече,и не говоря за каране на ден ,а да сднеш и да не станеш от седалката до 900 км.
  • #4
    пена ( преди 7 години )
    "Трябва да е минимум 1000- 1200 км. пробега. Иначе не си струва."Понеже ти можеш да караш 1200 километра без почивка...
  • #3
    Roadrunner ( преди 7 години )
    Нема да стане близките 20 години, дреме му на Елън Мъск за 20-30 тесли продадени в БГ. Той е прагматичен, не е благотворително дружество
  • #2
    Анонимен ( преди 7 години )
    Трябва да е минимум 1000- 1200 км. пробега. Иначе не си струва.
  • #1
    Анонимен ( преди 7 години )
    през 100 км на магистралата до Бургас по 10 зарядни станции, стига да си я ползваш, като ежедневен и за почивка автомобил. Това са смешни пари, като инвестиция, а ще стимулират доста хора да си купят подобен автомобил.
fallback
Последни