fallback

1200 коня само за 50 000 долара

Американски дилър предлага Ford Mustang с повече мускули от Bugatti Veyron

Американски дилър на Ford пусна на пазара версия на Mustang, развиваща мощност от 1200 к.с. Цената на спортното купе е 49 995 долара, като в тази сума са включени всички разходи по доработката на автомобила, както и неговата доставка на клиента.Машината ще бъде пусната в ограничена серия от дилъра Lebanon Ford. Програмата за доработка LFP Hellion се предлага за модификацията на Mustang, оборудвана с 5,0-литров V8 двигател, развиващ 453 к.с.Клиентът може да избира между два варианта - Package 1, чиято цена е 45 500 долара, и Package 2. При първия на автомобила се поставят два допълнителни турбокомпресора и нова изпускателна система, като мощността е в рамките на 700 к.с.При втория спортното купе ще бъде оборудвана с нова модернизирана система за впръскване на горивото, нова маслена помпа, нови полуоски и карданов вал. Именно този вариант е и по-скъпият от двата.Снимка: Ford

Тагове: fird mustang lfp hellion
fallback
  • #5
    Анонимен ( преди 7 години )
    Над 300 коня и на предно си е беля!
  • #4
    Факт! ( преди 7 години )
    Повече от 300 коня на задно си е жива беля!
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    цената е много съблазнителна. толкова струва скоростната кутия на гт-р а при годзилата трансмисията си е консуматив. много добро предложение от страна на форд.
  • #2
    Italian Stallion ( преди 7 години )
    Neka da vidim i crash - test na Bugatti Veyron i togava dapravim izvodi . Mustang e bezuprechen !
  • #1
    zoom in ( преди 7 години )
    Абе 1200 коня, ама като знам какво неуправляемо животно е това.И да не забравяме последното представяне на Мустанга при краш тестовете - както написа един авто блогер - сигурността при сблъсък на тази кола е притиснително ниска, още повече, като се има предвид, че в рамките на експлоатацията й ще бъде блъсната поне веднъж.
fallback
Последни