fallback

Стоичков разби Facebook със златен джип

Камата се увековечи с може би най-кичозния Hummer на планетата

Снимка на Христо Стоичков с удивителен на вид всъдеход Hummer обиколи за отрицателно време Facebook. Камата позира до абсурдно декорирания в злато автомобил, явно по време на зимната си ваканция. Най-вероятно машината няма нищо общо с бившия носител на Златната топка, който просто е използвал случая да си направи интересна снимка. Това не попречи в социалните медии да се разгорят ожесточени дискусии за вкуса на Стоичков. Hummer, базиран върху разработен за армейски нужди всъдеход, се появи за пръв път на пазара през 1992 и бе в производство до 2010, когато кризата и затягащите се екологични норми го пратиха в пенсия. В списъка със собствениците на подобни джипове личаха имената на множество знаменитости. Парис Хилтън се возеше известно време в Hummer, макар и не точно златен. "Терминатора" Арнолд Шварценегер притежаваше два - един с воена окраска и един специален модел с хибридно задвижване. Това не му попречи като губернатор да въведе в Калифорния най-строгите норми за вредните емисии от всички щати. Дейвид Бекъм ползваше черен Hummer, за да вози още малките си деца. Но без съмнение най-атрактивното Humvie в историята бе собственост на Денис Родман. Екстравагантната бивша звезда на "Чикаго Булс" го бе декорирал с неповторими рисунки, предимно на голи жени.  

Тагове: hummer
fallback
  • #10
    Jey leno ( преди 7 години )
    Ако са на джанти,което е най-вероятно,за джипа на Арни,значи и една предна е с обърната посока,евала за наблюдателноста на подалия по-долу.
  • #9
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ха Хамъра ще си го купува, друго си е Инфинити за без пари ;) Не че няма пари.. ама си е кяр!
  • #8
    Анонимен ( преди 7 години )
    Аутотрагедия!
  • #7
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не е чак толкова фатално, защото бат Арни си джитка само в калифорния!
  • #6
    Анонимен ( преди 7 години )
    Гумите са с посока и задната лява е сложена неправилно. За да направиш подобен гаф, трябва да си много зле технически. Този, който е сменял гимите на джипа на Арни, трябва да бъде незабавно уволнен. Това да обърнеш посоката е много опасно.Едно, че гумата ти много по-бързо се износва, а другото е че имаш съвсем различно сцепление на един мост и ще тегли на една страна.Особено в лоши метериологични условия ще се върти,като пумпал.
  • #5
    Димитър Борисов ( преди 7 години )
    За златната топка този Hummer на Ицо много ще му подхожда.фирмата трябва да го наеме за рекламен агент.05.1.2017г.
  • #4
    Анонимен ( преди 7 години )
    :) Определено да
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    въпрос за по наблюдателнитена снимката а Арни да виждате нещо , което не е ОКжокер ядната задна гума е с обърната посока на движение :) :)кой ще каже кое ?
  • #2
    Анонимен ( преди 7 години )
    Хората с малки атрибути ги компенсират с големи коли.Камата се е снимал до джипката, но тя няма нищо общо с него. по-скоро се е снимал до нещо уникално кичозно.
  • #1
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ицето е естет, подобна грозоотия не е в негов стилтова возило го е видял паркирано и е решил да се снима с него за *** :)и аз бих го направил
fallback
Последни