fallback

Nissan GT-R с 2500 коня счупи рекорда на четвърт миля

Модифицираната Годзила вдигна 341.181 км/ч за 402 метра

Американското ателие AMS Performance постави нов рекорд за Nissan GT-R в драг-състезатение. Тяхната „Годзила” измина разстоянието от ¼ миля (402 метра) за 7,14 секунди. Предишното най-добро постижение бе поставено само преди седмица, когато машина на друго ателие за тунинг, принадлежащо на отбора Ekanoo Racing, успя да постигне 7,168 секунди, като разви максимална скорост от 336,441 км/ч. Мощността на автомобила, оборудван с блок на двигателя VR38 Billet Version 2 и две турбини GTX, е около 2500 к.с. Автомобилът на AMS Performance, носещ името Alpha G, също получи подобна мощност, но от ателието не разкриват технически детайли за доработките си. Единствено бе съобщено, че в края на 402-метровата дистанция техният GT-R е успял да достигне скорост от 341,181 кч/ч.

Тагове: nissan gt-r
fallback
  • #10
    v-1 ( преди 7 години )
    Ха ха ха...Вече има и "тунинг експерти" в автокомедията, ще правят ЛАди с по 2500 коня :DОт къде ви намират такива уникати, не знам просто...
  • #9
    Анонимен ( преди 7 години )
    щото в ладата викаш е висока?!? къде ли растете такива мозъци - много ми е интересно!
  • #8
    анонимен ( преди 7 години )
    Защото първоначалната инвестиция за този шит е ниска
  • #7
    Анонимен ( преди 7 години )
    И защо не сложат цялата тази техника в някоя Лада тогава, защо не я сложат в някой Мерцедес? Явно има нещо в платформата на GTR, което кара толкова много тунери да правят всякакви чудовища над 1000к.с., а вече и над 2000к.с. точно с тази кола. Затова замълчете *** :Д
  • #6
    RB26 ( преди 7 години )
    В необятния свят на *** тунингът е нещо познато от десетилетия и е нормално да даде експертно мнение.
  • #5
    Анонимен ( преди 7 години )
    То този турбини и гози двигател и трансмисия могат и на една лада да се сложат и пак ще е със същото време, може и по-бърза.
  • #4
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ей го, появи се:)))
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    Респект за тунерите. В това нещо единствено дисплея на централната конзола е от ГТ-Р. И ламарината на купето. Нито двигател, турбина, нито трансмисия, нито окачване, нито спирачна система, нито седалки, волан, скоростен лост, ауспусна система, гуми, джанти, накладки, нищо, ама нищо няма от Нисан ГТ-Р тука. Включително и резервоара са махнали и са сложили техен а вътре за изкорубили всичко от купето. Така, че евала за тунерите от едно голо купе са направили самолет.
  • #2
    Анонимен ( преди 7 години )
    Чакай, сега някой ще се намери за да ти обясни нещо друго
  • #1
    RB26 ( преди 7 години )
    Респект за Годзила !Велика кола е !
fallback
Последни