fallback

Maserati отлага Alfieri за 2020 година

Шеф на компанията най-после потвърди слуховете

Maserati отлага новия си модел Alfieri за 2020 година, съобщи списание Autocar, което цитира шефа на марката за Европа Джулио Пасторе. Новият спортен модел на италианците, който ще е пряк пазарен съперник на Porsche 911, трябваше да бъде представен през 2014 година, но вече сериозно закъснява. 

 

Тагове:
fallback
  • #5
    Анонимен ( преди 7 години )
    Абе вие май сте спали на отворен прозорец?Чиби и новото куатропорте се продават, като топъл хляб.Ферари мачка от 20 години без реален конкУрент и ограничава принудително продажбите си, за да запази ексклузивността на марката.Алфа смаза конКуренцията по всички параграфи с жулията и тепърва започва продажбите на този модел.А отвъд океана и в Южна америка правят фурор направо с моделите на групата и постигат невиждани продажби.Страшни тъпири има в тоя форум ей!
  • #4
    Enzo ( преди 7 години )
    Положението във Фиат Групата е трагично.Като се започне от фиат и се стигне до Феррари - всичко се руши с невиждани темпове. Следва провал след провал - Джулия не се продава, Леванте не се продава (не съм съгласен с RRE435i, че е грозно, но е факт, че колата предлага абсолютно средняшко ниво от типа Нисан Мурано, пък са му забили цена като на Х5М... което е просто в космоса в сравнение с Леванте, т.е. трябва да не си добре, за да си купиш този SUV). Маркионе просто я разсипа тая компания!
  • #3
    RRE435i ( преди 7 години )
    Ne se izlagai,tova levante za koeto govoria e absolutno po djoba mi,to dori e po oftino ot RRS HSE,no az li4no nikoga ne bih si go vzel za6toto me otvra6tava na van6en vid,ima prekaleno nejno izla4vane a i materialite v salone ne otgovariat na moite iziskvania.
  • #2
    ДО-RRE435i ( преди 7 години )
    Гроздето кисело а ?МИЛИОНЕРЧЕ (?_?)
  • #1
    RRE435i ( преди 7 години )
    Tipi4na jabarska istoria.A djipa im e pod vsiakakva kritika.Izklu4itelno grozen i kalpavo napraven
fallback
Последни