fallback

7-местен SUV ще смени SEAT Alhambra

Испанската марка ще изгради цяла гама кросоувъри

В най-близко бъдеще новата SUV гама на SEAT ще се разрасне в посока големите кросоувъри със седем места, като това ще стане за сметка на популярния миниван Alhambra. Това заяви главният дизайнер на испанската марка на Volkswagen Алехандро Месонеро през Automotive News. 

„Ще произвеждаме голям модел, но ще изглежда по-различно – обясни Месонеро. – Така, че ще има нов автомобил, но няма да е дизайн на ван. Сигурното е, че SEAT отново ще има модел със седем места, обаче мислим за модел, който ще е по-близък до това, от което се интересува пазарът. В момента всички търсят SUV модели, не можем да пропуснем тази тенденция.” 

Тагове: seat alhambra
fallback
  • #6
    Xexe ( преди 7 години )
    Bita karta sa shtoto prodavat po malko ot Lada!
  • #5
    Анонимен ( преди 7 години )
    А1 и Алфа Мито също са доста оскъпени, Пунто ми харесва, но май няма добри отзиви. Та от по-новите коли в ниския клас само Пунто, А1, Алфа МиТо, Пежо 208 и Ибизата ми харесват. От тези прецених, че Ибизата е най-достъпна спярмо това, което предлага. Пежо 208 няма дизел с автомат у нас, което е непонятно, защото Пежо имат много хубави роботизирани кутии, та си взех Ибиза дизел DSG.
  • #4
    Анонимен ( преди 7 години )
    Защо бита карта? Наскоро търсих малко кола и се оказа, че ми допадат като визия и качества само Пежо 208 и Ибиза. Поло е по-скъпо от тях и скучно, Фабия е евтина, но некрасива, новият Хюндай и20 не ми допада, Киа Рио не може да ме грабне, макар че и двете са качествени, а японските от години пускат едни скучни моделчета, които дори не запомняш как изглеждат. Ситроен С3 също ми е скучен, Клио ми грознее, та от френските остава само 208. Опелите са скучни, на Форд харесвам само Б макс и взех Ибиза
  • #3
    Xexe ( преди 7 години )
    Tiq sa bita karta spoko!
  • #2
    да да ( преди 7 години )
    За мен тази марка не съществува.
  • #1
    да де! ( преди 7 години )
    испанския вариант на шкода кодиак
fallback
Последни