fallback

1,75 милиона долара за Porsche 911 GT2 Evo

Пистовият звяр е от 1996 година и има мощност 600 конски сили

Един от най-редките екземпляри, носещи марката на Porsche излиза на пазара, а цената му е по-впечатляваща и от самия автомобил – 1,75 милиона долара за 911 GT2 Evo в перфектно състояние. 

 

Става въпрос за пистов автомобил, който има право да се движи по пътищата, произведен през 1996 година, а в Porsche са сглобени едва 11 такива коли. 911 GT2 Evo е създаден, за да покрие марката изискванията за хомологация на състезателни коли за клас GT1 на ФИА, което обяснява и философията, заложена в създаването на този автомобил. 

Тагове:
fallback
  • #10
    корамиянко ( преди 7 години )
    Въйиии!
  • #9
    Анонимен ( преди 7 години )
    Всичките коли На Флойд Мейуейдър в къщата му в Маями са черни, а в къщата му в Лас Вегас са бели
  • #8
    Анонимен ( преди 7 години )
    Изобщо не гледам филми. Виж автопарка на Флойд Мейумейдър. Само топ ъф дъ топ от всеки модел по две бройки едните в едната му къща, другите в другата. Вейрони, Ферарита,Бентлита и т.н... Нали се сещаш, че не е мислил много за парите като си ги е купувал по две от всяка. Оня ден Майк Тайсън го бъзикнаха, че е профукал 60 милиона за коли. За хората с много много пари искат най-добрите пари. Знаеш ли как разсъждават те? Гледат си кефа, за тях това са просто пари. Докато не свършат естествено.
  • #7
    Анонимен ( преди 7 години )
    Май много филми гледаш!
  • #6
    Анонимен ( преди 7 години )
    Това за времето си е бил умопомрачителен автомобил. Иначе 1,74 миелиона са си цифра, но за нас простосмъртните. Някой хора печелят милиони на минута. За тях милион-два нямат същата стойност като за нас. Тези хора мислят нещо такова: -Е кво днес изкарах 20 милиона ще ида на търга да си купя Порше за 2 милиона. Я тука някаква яхта за 5 милиона ей купувам я. Много бе 5 милиона, цели 4 часа съм се трудил да ги изкарам тези пари.
  • #5
    Propov ( преди 7 години )
    Как ще са лепенки фаровете като има регистрация за цивилна употреба. Няма как кола без работещи реални фарове да получи разрешение за движение по пътната мрежа. Като пишеш, колега, хубаво е и да мислиш от време на време.
  • #4
    Анонимен ( преди 7 години )
    Оцъклено е защото фаровете му всъщност са стикери виж че и прозорците и не са въщност стъклени, колата е олекотена максимално за писта и дневни състезания.
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    Оцъклено, като настъпана жаба. Трябва да си опериран от красота, за да харесаш това нещо.
  • #2
    д-р.Куртев ( преди 7 години )
    Един път съм бил на техния аукцион-наистина е мечта за всеки фен на автомобилите !!
  • #1
    @ ( преди 7 години )
    Classica chijato osanka izlachva oreola na istinskoto Porsche - benzin i mechanica . RRE435i tova e za istinskitemuze ...
fallback
Последни