IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai Santa Fe с 1040 к.с. ще се появи в Лас Вегас

Тунингованата версия на кросовъра е с 3,9-литров мотор

Hyundai Santa Fe с 1040 к.с. ще се появи в Лас Вегас

Корейският производител Hyundai съвместно с тунинг-експертите от ателието Bisimoto Egineering разработиха модификация на кросовъра Santa Fe, развиваща мощност от 1040 к.с. Дебютът на автообила ще се състои по време на изложението SEMA-2016, което стартира на 1 ноември в Лас Вегас.
Hyundai Santa Fe с 1040 к.с. ще се появи в Лас Вегас
Автомобилът със задно предаване се казва Santa Fe-Fast е оборудван с турбо-мотор, в чиято основа е 3,9-литров V6 двигател от семейство Lamda. За предаването на въртящия момент към задните колела отговаря специално разработена 6-степенна механична скоростна кутия.

Повишаването на мощността на агрегата е довела и до промени в шасито на автомобила. То е напълно различно от стандартното, като разчита на нови оси, окачване на фирмата KW и на заден диференциал от Hyundai Equus.

Самото окачване е снижено допълнително, а в салона са поставени спортни седалки Momo Daytona EVO със специални предпазни колани Crow. Има също така допълнителен каркас за безопасност, както и преработен преден панел.

Снимка: Hyundai

Тагове: sema hyundai santa fe
0 от 500