fallback

BMW отбелязва 30 години от дебюта на първото M3

С уникална версия, предлагаща увеличена мощност и подобрено шаси

BMW отбелязва 30 години от дебюта на първото M3 (E30) със специална версия на настоящия носител на култовото обозначение.Специалната лимитирана версия в 500 бройки разполага с 450 к.с., генерирани от познатия 3,0-литров би-турбо двигател. Освен обаче подсиления с допълнителна мощност двигател, от BMW са оптимизирали и окачването с нови амортисьори, пружини и стабилизатори.Юбилейното M3 може да бъде оборудвано също с ръчна скоростна кутия или с автоматик DCT такава, като вторият вариант може да ускори от 0 до 100 км/ч за 4 секунди.Отвън уникалното M3 се отличава със специалната боя син металик, както и надпис "30 Years M3" на предните калници. Що се отнася до интериора, от немския концерн са съчетали синя и черна кожа, специални карбонови надписи, както и колани в цветовете на BMW. Допълнителна опция е специалната кожа в Silverstone черно, обшита със контрастиращи червени конци.Цената на юбилейното M3 е с 10 000 евро над тази на стандартно M3 Competition.

Тагове: bmw m3 competition
fallback
  • #6
    мунчо ( преди 7 години )
    аве ного гният тия
  • #5
    Triforce ( преди 7 години )
    А за къде трябва да бързам? За гробищата ли? Заради такива *** скоро блъснаха един познат и вече го няма...
  • #4
    Форце до трифльорце ( преди 7 години )
    дори да ги вдигнеш тези 100км за 6сек с дизеляка, пак при тази скорост М3-та ще те е откъснала с 50 - 60 метра!ако ти е малко питай за още ;-)
  • #3
    TriLESH ( преди 7 години )
    a do 200 za kolko uskoriava :D priatel 2 sekund do 100 e ogromna razlika. Karai si slujenoto i ne gi misli M-kite
  • #2
    Анонимен ( преди 7 години )
    30 ГОДИНИ МЪКА !!!
  • #1
    Triforce ( преди 7 години )
    Служебното 530XD ускорява до 100 км/ч за 6 секунди. Не виждам грам смисъл от автомобил, който гори двойно и да ускорява с някакви си 2 секунди повече.
fallback
Последни