fallback

BMW обнови цялата си гама

Повечето модели на баварците ще получат нови мотори и допълнителни опции

Компанията BMW разкри подробности за същественото обновяване на моделната си гама, което ще се проведе през пролетта на тази година. Повечето модели на баварците ще получат нови мотори и допълнителни опции.В семейството на BMW 4-Series ще се появи модификация 440i. Както и 340i, с което дели една платформа, и тя ще получи 3,0-литров турбомотор с 6 цилиндъра и мощност 326 к.с. Двигателят се съчетава с 6-степенна механична скоростна кутия или 8-степенен автомат, а като опция се предлага системата xDrive. Купето ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 5 секунди, което е с 0,2 секунди от версията 435i, разчитаща на 306 к.с.Седанът и комбито BMW 3-Series вече ще се предлагат и във версия 325d с 2,0-литров турбодизел с 224 к.с. Седанът ще ускорявя от 0 до 100 км/ч за 6,1 секунди, а комбито за 6,3 секунди.Флагманът на 3-а и 4-а серия – спортното BMW M4 GTS, ще бъде оборудвано с джанти, направени от смес от въглеродни нишки и алуминий. Те са с около 7 кг. по-леки от досегашните алуминиеви джанти, предлагани за автомобила.При BMW 2-Series Gran Tourer и 7-Series вече се предлагат повече модификации със задвижване на четирите колела. Освен това всички варианти на „седмицата” са получили системата за дистанционно паркиране.Кабриолетите 2-Series, 4-Series и M4 са оборудвани с допълнителния пакет Open Air, който добавя комфорт при пътуване със свален покрив. Новостите при 6-Series, както и при кросовърите X3, X4, X5 и X6 пък засягат базовото оборудване, което е разширено значително. Как точно, ще стане ясно през април.Снимка: BMW

Тагове:
fallback
  • #10
    Triforce ( преди 8 години )
    Пишете си глупостите за задното предаване колкото си искате.Единствено много трудно се кара БМВ Е36. Но и с него съм се справял, макар и с 10 км/ч и пак не ми е стояло в гаража. А това, че вие сте некадърни шофьори и не само - това, че в нашата прекрасна България няма държава, а само население не прави шофьорите на БМВ лоши такива!Всеки според възможностите си! Аз Мерцедеса сега си го карам на леда и няма проблем. Проблем имам само при сериозните наклони и ги избягвам.
  • #9
    b.b. ( преди 8 години )
    Теб като те е страх от снега дори 8х8 да ти дадат, пак в гаража ще го държиш, но не преписвай твоите страхове на другите! За "недвижещи" се коли доста често се срещат по улиците в това снежно време. А ако се движеха според теб какво ли чудо щеше да е!? ;)
  • #8
    ... ( преди 8 години )
    Спят бръмбарите в главата ти!
  • #7
    е да! ( преди 8 години )
    "задните" баварци, дето орат крайпътните канавки в момента спят зимен сън заедно със собствениците си!))))))
  • #6
    супер е ( преди 8 години )
    Това на снимката е 4х4...яко орат и четирите гуми,чак на страничните прозорци хвърлят.
  • #5
    ... ( преди 8 години )
    Лека поправка ако ми позволиш :) най-търсения автомобил е 3та серия на БМВ (в mobile.de)
  • #4
    Анонимен ( преди 8 години )
    До: ХехеНаправо са фалирали братче, затова в mobile.de бмв е най-търсения автомобил.
  • #3
    Xexe ( преди 8 години )
    Posledni napuni da se zadurjat nad vodata.Amin!
  • #2
    Анонимен ( преди 8 години )
    Всичките са мотори на Toyota.
  • #1
    Анонимен ( преди 8 години )
    На газ върви ли? След 15тина години си я купувам.
fallback
Последни