fallback

Porsche ще глези класическите си модели

Марката отваря центрове за стари автомобили

Жест към класическите си модели прави германската марка Porsche. Тя отвори първия център Porsche Classic Center, който е специализиран именно в обслужването и продажбата на такива автомобили. Снимка: Porsche Автомобилният център е разположен в Гелдерланд, Холандия, като ще бъде последван в най-скоро време и от други. Те ще бъдат позиционирани в Австралия, Белгия, Канада и САЩ. Продажба и сервизиране с оригинални части ще извършват и някои от наличните представителства на Porsche в света, като за целта те ще разполагат със специални шоуруми, инструменти и персонал. Така общият брой на центровете за класически модели на марката ще достигне 100 в целия свят. А изборът от предлаганите в тях оригинални части ще превишава бройката от 52 000. "Над 70% от всички продадени до момента автомобили Porsche са все още в движение. Това ни дава основание да създаваме такива центрове", споделят германците. Porsche предлага 24-часово обслужване за класическите си модели, но към момента услугата е налична единствено в Германия. Неотдавна спортната марка пусна на пазара модерна аудио-навигационна система с ретро дизайн, създадена специално за версиите на 911 с въздушно охлаждане - от първия модел до поколение 993.

Тагове: porsche 911
fallback
  • #6
    Анонимен ( преди 8 години )
    Външните фирми правят предимно кичории и не е умряла тунинг индустрията. Просто който иска стилен ненатрапчив тунинг и има парите си поръчва фирмена доработка с гаранция и всичко. В противен случай изглеждаш като простоват герой излязъл от смешен филм за рейсъри.
  • #5
    FastDriver ( преди 8 години )
    Порше виждат колко пари има в пазара на класически коли и си искат полагащия им се дял. Защо външни фирми и търговци да печелят от техните коли. Така умря и тунинг индустрията. Производителите започнаха да предлагат пакети с допълнително оборудване(AMG, М-пакет, S-line) и за външните фирми не остана много място за доработки.
  • #4
    до: смешкото под мен ( преди 8 години )
    Най-големия ***, който дори няма кола за 1000 лв си ти ***!Хайде, погледни постера на любимата си марка и започвай пак да мечтаеш, но този път наум, ако може!
  • #3
    Анонимен ( преди 8 години )
    Нали са ВАГ.Хайде давайте.Porshe за мене е най=великата марка на света и продължава да бъде.А смешковците лаят само обаче карат коли за 1000 лева.Бъдете живи и здрави ;)
  • #2
    Анонимен ( преди 8 години )
    911-993...най красивото Porsche според мен!
  • #1
    Анонимен ( преди 8 години )
    Над 75% от всички произведени коли за 50 години от модел 911 са още в движение. Хората си ги обичат и поддържат. Никоя друга марка няма такъв висок процент. Преди време пуснаха и навигация за класическите модели. Заслужават си уважението, безпорно.
fallback
Последни