fallback

Поглед към кросовъра на Alfa

Моделът очакваме още догодина

С премиерата на Giulia бе даден старт на дългоочакваната нова гама модели на италианската марка Alfa Romeo. Седанът трябва да бъде последван от кросовър, твърди изданието Worldcarfans, което предлага и неофициални изображения на бъдещия модел. Изображенията са дело на независимия дизайнер Алесандро Мазера, който при създаването на модела е черпил вдъхновение именно от показаната във Франкфурт Giulia. Автомобилът разполага с типичните за SUV-сегмента елементи, като изглежда малко по-компактен от седана. Очаква се първият в историята на Alfa Romeo кросовър да се предлага както с предно, така и със задвижване към четирите колела. Моделът ще бъде снабден с 4-цилиндрови бензинови и дизелови двигатели, като най-вероятно ще бъдат предложени и V6 агрегати за върховите дизелова и бензинова версии. Към момента е ясно, че кросовърът трябва да се качи на поточната линия през първата половина на 2016 година. Премиерата му най-вероятно ще се състои през март в Женева. Снимки: FaceBook / Alessandro Masera

Тагове: alfa romeo giulia
fallback
  • #9
    Бе трошАлфата.. ( преди 8 години )
    ..е голема работа! Колко две малки на едно място.
  • #8
    v1per ( преди 8 години )
    O882 537323Успех :)
  • #7
    Един там ( преди 8 години )
    Не я виждам на никой сайт ...
  • #6
    Анонимен ( преди 8 години )
    Много як рендер е направил Алесандро Мазераbtw Q4-ката още се продава.
  • #5
    Един там ( преди 8 години )
    Сега съм с 166-ца и МНОООО ме е яд, че изпуснах оная, кюстендилска Q4-ка преди неколко месеца !!!Жипчето, изглежда стандартно към днешна дата. Ама мисля, че на живо, нема да е баш така .. :)
  • #4
    Wow ( преди 8 години )
    Моля, побърканите фенове на троши-Алфа да престанат с хвалепствията на модели, които още не са излезнали! И не всичко е дизайн, драги ми болни фенчета!Както казва един мой познат и фен на тази марка - това не е кола за всеки САМО за фенове...каза ми го защото не спря да я ремонтира през цялото време неговата Алфа 156.
  • #3
    нововнос ( преди 8 години )
    Статията е за Алфа, но снимките са на Мазда 3...
  • #2
    ss ( преди 8 години )
    доста добре изглежда, въпреки че не съм фен на алфите
  • #1
    Wow ( преди 8 години )
    Радвам се че няма да я имам НИКОГА, тоя таралясник!
fallback
Последни