fallback

Bentayga на стероиди тества Bentley

Върховата версия на кросовъра ще получи добавка Speed към името си

Bentley стартира тестове на „напомпана” версия на първия кросовър в историята си – Bentayga, съобщава изданието WorldCarFans, което публикува снимки и информация за автомобила.Повечето детайли за модификацията, която ще се предлага под името Speed, остават загадка. От снимките се вижда, че кросовърът е получил нова броня, голям въздухозаборник и спойлер. Машината има още антикрило, странични престилки, масивни джанти от литий и модернизирана спирачна система.По неофициални данни Bentayga Speed ще получи обновения 6,0-литров бензинов туин-турбо W12 двигател, чиито динамични характеристики се държат в тайна. Мощността на стандартния агрегат е 600 к.с. и 900 Нм, но при версията Speed показателите ще нараснат.Стандартният Bentayga ще бъде показан на автосалона във Франкфурт по-късно този месец, а продажбите на кросовъра ще стартират в началото на следващата година. Моделът е изграден на платформата MLB, която разделят Audi Q7 и следващото поколение на Porsche Cayenne, като ще бъде достъпен и в модификация със 7 места.Освен с 6,0-литровия W12 кросовърът на Bentley ще се предлага и с туин-турбо V8 с обем 4,0 литра. През 2017 г. на пазара ще излезе и модификация с хибриден агрегат.Снимки: WorldCarFans

Тагове: bentley bentayga
fallback
  • #9
    Дошо ( преди 8 години )
    Аз точно за това бих го ползвал.То и за друго не става де.
  • #8
    Анонимен ( преди 8 години )
    "..Две евро струва, вероятно.."Да де, толкова струват думите Дошко!
  • #7
    Анонимен ( преди 8 години )
    Две евро струва, вероятно. Щото пише Голф на нея ;)
  • #6
    Дошо ( преди 8 години )
    Що се отнася до цена на чистачката според теб колко струва тая чистачка бе ***?Нали е от Поло или Голф в най-добрия случай.
  • #5
    Дошо до до Дошо ( преди 8 години )
    Корейците вече пробват системи за почистване на стъклата със сгъстен въздух, а некадърните шваби още пробутват допотопни схеми и им искат чувал с пари.В това време фенчетата им обиждат на цени на чистачки.СМЯХ!
  • #4
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хаха - и колко струва задната чистачка на това Бентли? Щото братята са я дигнали за три секунди и продали после са две бири! Другия вариант е два сеанса на поредната кифла за да и дадът да оближе чистачката :)
  • #3
    гост ( преди 8 години )
    Бентли Баба Яга :)
  • #2
    Дошо ( преди 8 години )
    Буахаха нямам думи да опиша тоя ***.Бенщайга!
  • #1
    Анонимен ( преди 8 години )
    ".. конглокират с популярния модел RAV4 на Toyota.."Тук си в грешка, няма кой да се коkурира с новата RAV4! Приуса е по красив от това сдялано от модели "нещоо"..горе долу като това на снимката!
fallback
Последни