IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новото BMW 3-Series

Моделът ще има премиера във Франкфурт през септември

Първи снимки на новото BMW 3-Series

Първи официални снимки на обновената версия на BMW 3-Series разкри изданието Worldcarfans, което съобщава, че автомобилът ще има публична премиера на автосалона във Франкфурт през септември.
Първи снимки на новото BMW 3-Series
Както се очакваше, моделът не е получил сериозни промени в дизайна. Основните новости, отново минимални, засягат предната и задната брони, както и челните светлини, които вече имат LED секция. Новости има при предлаганите цветове, където ще бъде наличен син металик Mediterranean Blue Metallic, достъпен досега единствено за модела 2-Series Active Tourer.
Първи снимки на новото BMW 3-Series
Ситуацията в интериора е аналогична, като там промените се изчерпват с различния дисплей на климатика и новите акценти по корите на вратите и отворите за въздух.
Първи снимки на новото BMW 3-Series
По-съществените промени са под капака на най-продаваното BMW. Към момента е известно, че моделът 335i вече се предлага под името 340i. Той ще получи нов двигател от серията B58, развиващ 326 к.с.

Очаква се също така германската компания да се откаже от модификацията 328i, заменяйки я с версия 330i. Тя ще бъде оборудвана с агрегат от серията B48, който е по-съвременен и предлага по-висока мощност.
Първи снимки на новото BMW 3-Series
При обновеното BMW 3-Series ще се появят още 1,5-литров бензинов двигател TwinPower Turbo и хибриден вариант, в който са включени 2,0-литров бензинов агрегат, електромотор и комплект литиево-йонни батерии.
Първи снимки на новото BMW 3-Series
Снимки: BMW / Worldcarfans

Тагове: bmw 3-series
0 от 500
  • #16
    6 rate up comment 3 rate down comment
    bash ( преди 8 години )
    Китайска конфекция
  • #15
    8 rate up comment 6 rate down comment
    уьо ( преди 8 години )
    Да кажеш че това е грозно е равносилно на безочливо,***.о и меко казано некомпетентно изкаване,по-добре пропусни вместо да се излагаш..
  • #14
    2 rate up comment 10 rate down comment
    До b.b. ( преди 8 години )
    Това е най-грозното BMW 3 което съм виждал, а аз съм виждал!!!!!!!
  • #13
    11 rate up comment 5 rate down comment
    KLASIKA ( преди 8 години )
    Още по-грозно,по-гърбаво,и....... Край загазихме братя,омекнаха ни мозъците от рекламата!...Все едно продават дрехи втора употреба на Женския пазар.Нищо и никакво,все по некачествени,грозни и набъхтани с електроника ????...Че човек отива на работа,кога да се рови в "новите технологии"!ако се ровиш и караш в града -си убиец!Тойота пък направила за месец 250 нововъведения???...аре стига бе!Че това са три нови коли?!? А пък кажи Адеяка и крой!Летиш???стига бе! Хора спрете да вярвате,зомбират ви!
  • #12
    12 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Майкоооо,и това ми било премиум.Аре стига бе!Вътре е *** пласмасовата китайска играчка.Сигурно от рециклирана пластмаса са го правили,че изглежда така зле.А асфалт ще има ли като допълнение?Погледнете един Нисан примерно от последните модели и го сравнете с това недоразумение!Нисана не се праска,че е премиум,но интериора му и не само са класи пред това китайско бимерче.нищо лично за феновете на марката,която уважавам много,но последните им модели са пълна трагедия.
  • #11
    1 rate up comment 7 rate down comment
    до: О'бимър ( преди 8 години )
    Перфектна е и за АГУ, а не само за ГИ.Една уредбичка Mimgas за 300 кинта ще му дойде перфектно и ще си бръмчиш на воля.
  • #10
    9 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не,просто е грозно и пластмасово.Другото са твои заядливи твърдения. И не мисля,че точно ти разбираш от жени,при положение ,че по цял ден си в този форум.
  • #9
    8 rate up comment 10 rate down comment
    Bai ganio ( преди 8 години )
    Grozno e,hubavite jeni sa tupi a grozdeto e kiselo
  • #8
    12 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Грозничко е ,а таблото е ужасна пластмасария.
  • #7
    13 rate up comment 17 rate down comment
    olo ( преди 8 години )
    Уау че грозно, преди по ставаше.