IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Peugeot показа новия Partner

Моделът е модернизиран, предлага и електрически вариант

Peugeot показа новия Partner

Само ден след като Citroen разкри обновеното Berlingo, другата марка от концерна PSA -  Peugeot, показа своя модернизиран Partner. Моделът е получил редица новости както в дизайна, така и в технологията и ще има премиера на стартиращото следващата седмица изложение в Женева.
Peugeot показа новия Partner
Двете версии на функционалния модел - Partner и Partner Tepee, са оборудвани с различна предна част, изпълнена в стила на най-новите модели Peugeot, включително Boxer. Интересна подробност са новите елементи на предната броня, които могат да бъдат лесно подменени в случай на одраскване или лек удар. Освен това Partner предлага като опция два пакета за външна персонализация - Look и Look Intégral. При Partner Tepee пък е наличен пакет Outdoor, отличаващ се с елементи от света на кросовърите.

Салонът на обновените модели може да бъде оборудван с инфо-система със 7-инчов дисплей, камера за движение на заден ход, аварийна спирачна система, предни паркинг сензори, системата за подобрено сцепление при различни условия Grip Control и др.
Peugeot показа новия Partner
Обновеният Partner е наличен с богата гама от бензинови VTi и дизелови Blue HDi мотори, покриващи стандарта Евро6. Те предлагат мощност между 75 и 120 к.с., като са средно със 15% по-икономични от агрегатите на предшественика.

Моделът Partner Electric е напълно електрически и има автономен пробег от 170 км. Този модел разполага с 67 к.с. и 200 Нм, като развива максимална скорост от 110 км/час.

Обновеният Partner е наличен в две дължини - 4,38 м или 4,63 м, и с два вида кабина. Partner Tepee може да бъде поръчван с 5 или 7 независими места, като демонстрира товарен обем от 675 л и до 3000 л.

Премиерата на новите Partner и Partner Tepee ще се състои в Женева.

Снимки: Peugeot

0 от 500
  • #6
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Да не помислите че ги плюя - просто ми липсва времето когато правеха красиви коли като Пежо 205, 306, 405 и т.н.
  • #5
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Кой го интересува като има по-качествени марки на по-ниски цени като Тойота, Хонда, Опел, Форд, Хюндай.Франция е хубава страна, но колите им изглеждат отвратително като визия.
  • #4
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Каруцаро ( преди 9 години )
    В интерес на истината стария Партнер до 2008г си е едно доста здраво работно магаренце. Карам такъв от 2006 купен нов от СФА, кара се само в София и не се жали(служебен е).Сериозни проблеми освен обичайните френски(лагери и биелетки) не е имал. Мотора е 2.0хди и е достатъчен да тегли при пълен товар, разхода е приличен около 7-8 градско, но похапва и масло, най-вече заради идиотския бакелитов капак на клапаните, от където прокапва стабилно. Дет вика един майстор- това е най-здрава трошка:)
  • #3
    23 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    викаш, друго си е да натовариш картофите в някое е36 купе и да вържеш багажника за теглича да не подскача
  • #2
    5 rate up comment 12 rate down comment
    сс ( преди 9 години )
    Пежо партнер е синоним на каруца, ама каруца.
  • #1
    4 rate up comment 12 rate down comment
    67 магарешки сили ( преди 9 години )
    Майчице как ше го карам тоа Партнер бре, ми я не моа го удръжим у пъто с тоя мощен мотор бре. Ми като го натоварим с картофите има ли към него и двама шерпи, не за друго, ами да ме спират у баиро да не литнем.